UTA atacă Turnul Chindiei. ”Să continuăm parcursul pozitiv!”

/media/stiri/0/3/140/big/nagy.jpg

Al treilea episod al play-off-ului ligii secunde din seria a II-a regăsește UTA la Târgoviște. Cu două victorii consecutive, trupa arădeană are moralul bun și are în minte încă un rezultat pozitiv.

Dâmbovițenii au învins în prima rundă pe FCM Baia Mare cu 3-1, apoi s-au înclinat la Brașov, 3-2 pentru cei de sub Tâmpa. ”Au condus de două ori și au pierdut. Întâlnim o echipă constantă și omogenă, care își dorește mult mai mult și ea. Sunt convins că va fi un joc care pe care, un joc important pentru ei și pentru noi. După două victorii moralul e bun. Adversarii au avut două zile în plus la pregătirea acestui joc, dar sper să fim proaspeți la ora startului și să continuăm cu un parcurs pozitiv”, anticipează antrenorul Roland Nagy.

”Mă bucur că am arătat reacție la Mioveni, chiar dacă am avut superioritate o repriză și se credea că e ceva normal să învingem. Am revenit de la 0-1 și e important aspectul acesta. Acum ne dorim victoria, vrem un parcurs cât mai bun în play-off”, a adăugat fostul mijlocaș.

Polgar a ieșit din circuit, blocat de o răceală puternică. În rest, efectivul roș-alb e valid.

În primele două confruntări ale sezonului: UTA – Chindia 2-1 respectiv Chindia – UTA 3-0.

Etapa e deschisă astăzi de întâlnirea Gaz Metan Mediaș - FC Brașov (ora 18,00). Chindia – UTA se dispută mâine, de la ora 17,00, iar cu cele mai importante aspecte vă ținem la curent pe site-ul nostru, www.uta-arad.ro, dar și pe paginile de Facebook, Twitter și Instagram. Tot mâine, de la aceeași oră, se joacă și CS Mioveni – FCM Baia Mare.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri