UTA câștigă medalia de bronz la Liga Elitelor U17!

/media/stiri/0/3/755/big/untitled-4216.jpg

Băieții lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi s-au impus, astăzi, la Buftea, în finala mică a Ligii Elitelor Under 17! Roș-albii au trecut cu 2-1 de Ardealul Cluj, goluri arădene semnate de Obrad și Faur, și au cucerit medaliile de bronz.

Clujenii au deschis scorul în prima jumătate a reprizei. A egalat în minutul 30, Raul Obrad, dintr-o lovitură liberă pe care a executat-o prin zid, de la 16 metri, mingea s-a dus lângă bară. 2-1 pentru UTA s-a făcut șapte minute mai târziu, după ce Gruiescu l-a angajat pe Nick Faur, care a pătruns bine și a marcat pe lângă portar. Apoi arădenii au știut să-și păstreze avantajul și se întorc acasă învingători! De notat și câteva șanse bune, ale lui Gruiescu și Faur, plus prestația remarcată a portarului Zamfir.

Au jucat: Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – Obrad, T. Bodri, L. Bodri, Petcuț - Gruiescu, Faur. Pe parcurs, au mai intrat: Toda, Stan, Deta, Țuța,

”Un meci foarte echilibrat, cu ocazii multe și de o parte și de alta. Am câștigat datorită pragmatismului. Suntem bucuroși, a fost un sezon neașteptat de bun, nu știu câți ar fi crezut, în vară, că ajungem aici. Puțin e umbrită bucuria că nu am jucat finala mare, dar sper ca aceste medalii, fie ele și de bronz, să fie deschiderea acestor băieți spre fotbalul mare”, a spus Costel Bogoșel.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri