UTA – Chindia, ultima repetiție înaintea barajului

/media/stiri/0/3/752/big/rosu.jpg

Pentru al doilea an consecutiv, UTA va disputa baraj de promovare în prima ligă. Tabăra roș-albă așteaptă deznodământul ultimei etape din play-out-ul Ligii I (dintre Pandurii, Chiajna și ACS Poli se va alege adversara), dar și anunțul FRF cu privire la datele celor două meciuri.

Până atunci, trupa arădeană încheie campionatul ligii secunde cu meciul de sâmbătă, când la Șiria sosește Chindia Târgoviște. Adversar redutabil sezonul trecut, echipa dâmbovițeană e tratată cu atenție de utiști.

”Nu e meci de vacanță, Chindia va dori să câștige. Chiar dacă vor fi schimbări în echipă, pentru că voi ține cont de oboseala acumulată de cei care au minute multe, vom face tot posibilul să câștigăm. E important să terminăm anul cu victorie, apoi să pregătim cele două meciuri de baraj”, a explicat antrenorul Laurențiu Roșu.

Accidentat, Alexandru Manea e scos din calcule pentru sâmbătă, dar se speră că va fi recuperat pentru cele două jocuri de baraj. Cristian Costin, Amir Jorza și Albert Stahl merg la București cu echipa Under 19, care joacă finala mică a Ligii Elitelor, în compania celor de la LPS Satu Mare. Apropo de juniori, Roșu a comentat: ”Îmi pare rău că au pierdut în Cupă, mi-aș fi dorit să câștige, pentru ca toată munca depusă să se vadă și mai bine. Nu s-a întâmplat, dar trebuie să spunem că suntem mulțumiți de acești băieți”.

Galerie foto

Ultimele stiri

07:30, 16-10-2019,    Meciul urmator

VS

16-10-2019 19:30

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele)

Parteneri