UTA, cu gândul la meciul de la Miroslava: ”Vom încerca să ne adaptăm adversarului și terenului”

/media/stiri/0/4/159/big/popa.jpg

Echipa roș-albă a început expediția Miroslava în această dimineață. Utiștii au plecat spre Borsec, acolo unde, după-amiază, au programat un antrenament și tot acolo petrec noaptea. Vineri dimineață, staff-ul tehnic arădean conduce o ultimă ședință de pregătire.

Adversara utiștilor (în tur a fost 3-0 pentru UTA) e pe locul 16, cu 31 de puncte strânse, după o primăvară destul de grea pentru ea. Trupa moldavă a început anul cu două eșecuri consecutive, cu Argeșul și Chindia, apoi a remizat cu Metaloglobus și Clinceni. Alte trei înfrângeri le-a suferit în fața Sibiului, Baloteștiului și Călărașiului, plus o remiză la Afumați. Miroslava a învins acasă Mioveniul, iar în ”intermediara” încheiată ieri a luat toate punctele din ceea ce ar fi trebuit să fie meciul cu Olimpia Satu Mare.

”Întâlnim o echipă care are un program mult mai ușor decât al nostru. Are jucători care au activat în Liga I, doi jucători (Alexandru Marin și Milea) pe care i-am avut și eu la Iași, pe Milea l-am debutat într-un meci cu Steaua, în 2007. Am înțeles că sunt o echipă de luptă, iar unul din jucători, Corban, e curtat de echipe din Liga I. Vom încerca să ne adaptăm adversarului și terenului, toate echipele care au jucat aici spun că suprafața de joc e mică și foarte denivelată”, transmite Ionuț Popa, directorul tehnic al UTA-ei, care anticipează un meci de luptă.

Știința Miroslava – UTA se dispută sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 11:00. De la arădeni lipsesc Norbert Polgar, în recuperare după operație, și Stevan Markovic, accidentat în meciul de la Motru, de săptămâna trecută.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri