UTA – Dunărea Călărași, ”meciul anului!”

/media/stiri/0/3/216/big/roli.jpg

Înfrântă la Călărași la numai patru zile după acea superbă victorie de la Brașov, UTA se întoarce mâine în fața suporterilor arădeni pentru ceea ce Roland Nagy a denumit ”meciul anului”.

Mâine seară, trupa roș-albă anunță că e gata să lupte până la epuizare pentru un moment în care puțină lume ar fi crezut, nu așa cu mult timp în urmă.

”Noi știm că nu am ajuns degeaba aici, cu aportul tuturor - echipă, suporteri și nu doar. E bonusul lor și cu siguranță nu vor să fie ultimul joc, calificarea e deschisă. E adevărat că adversarul știe să joace, să înscrie, dar același lucru știm și noi. Sunt convins că va fi o asistență mare, s-au și pus tribune în plus. E un meci al anului, un rod al muncii anilor în care echipa a crescut și spiritul a renăscut. Jucătorii vor da totul în teren, au zis-o și, cu siguranță, o vor face”, anunță Roli Nagy.

Antrenorul utist și colaboratorii săi au analizat rapid punctele vulnerabile ale meciului de acum două zile și e încrezător că totul va arăta diferit mâine. ”Am fost restanți la atitudine, în unele momente, ceea ce nu va fi mâine. Jucătorii vor da totul pentru suporteri. În timpul sezonului regulat, am fost pe locul 1 campioană de toamnă, am fost pe podium peste iarnă, în play-off am fost la un moment dat locul 1. Am fost tot timpul între primele trei. Unii aruncă vorbe că suntem una din cele mai slabe echipe, dar nu e așa”, apreciază fostul mijlocaș.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri