UTA e campioana Aradului la juniori D!

/media/stiri/0/3/740/big/uta2005.jpg

Cu 33 de victorii din 34 de meciuri, 266 de goluri marcate și numai 4 primite, juniorii D ai UTA-ei sunt primii în Arad!

Vlad Tirian, Adrian Brândă, Mark Kiss, Sebastian Boiț, Mario Pele, Bogdan Urdaș, David Petruț, Hunor Sarkozi, Armand Popescu, Alex Cohuț, Cătălin Vulturar, Cristian Mihai, Raul Tod, Ștefan Ursu, Sasha Deznan, Ahmet Ekmekci, David Ciubăncan, Alex Bîc, Flavius Coste, Ștefan Martin, Adrian Bunaciu și Raul Dorubeț compun generația condusă spre titlu de Dinu Donca

”Cifrele din campionat sunt bune, însă nu prea ne-au ajutat pentru ce ne așteaptă mai departe, cu excepția a două-trei meciuri. De aceea am și făcut turneul RDF, cu echipe mai tari, ca să vedem cum stăm, și am jucat amicale cu echipe mai mari, pentru a pregăti turneul zonal”, a punctat Donca, ajutat pe banca tehnică de Bogdan Oneț.

”Încercăm să avem grijă de acești tineri. E o generație bună, zic eu, am câștigat și turnee și campionat național, dar asta nu le asigură automat promovare la echipe mai mari. Depinde de foarte mulți factori, am trecut prin asta. Important e să ai ceva la bază. UTA promvează tinerii, eu zic că au o șansă mare, dar depinde și de ei”, a adăugat antrenorul arădean.

Turneul zonal, unde UTA se va confrunta cu echipele din Timiș, Caraș și Hunedoara, e programat între 7 și 11 iunie, locul desfășurării urmează a fi anunțat în scurt timp.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 17-11-2019,    Meciul urmator

VS

17-11-2019 14:00

Stadion: ”Metaloglobus”

Parteneri