UTA, față în față cu o campioană a Austriei! Meciul are loc mâine

/media/stiri/0/3/526/big/uta-tsv_site_2_of_18.jpg

UTA a stabilit un nou meci de verificare al stagiului spaniol. Mâine, pe unul din terenurile complexului de la Oliva Nova, roș-albii vor fi față în față cu una din echipele importante ale Austriei. Sturm Graz, triplă campioană în Țara lui Mozart, e adversara echipei noastre. Bogatul palmares al echipei austriece mai include patru Cupe și trei Supercupe. Alb-negrii au încheiat stagiunea trecută pe locul 5.

În echipa antrenată de Franco Foda (fotbalist cu experiență în Bundesliga, la echipe ca FC Kaiserslautern, Bayer Leverkusen sau VfB Stuttgart, plus selecții în reprezentativa RF Germania) se regăsesc mai mulți fotbaliști cu prezențe în naționala Austriei, ca portarul Christian Gratzei, mijlocașii Marko Stankovic și Philipp Zulechner sau atacantul Roman Kienast dar și Christian Schulz, fost internațional al Germaniei.

UTA - Sturm Graz începe la ora 12:00 (ora României). Pe www.uta-arad.ro și pe paginile noastre din rețelele de socializare vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă în meciul de la Oliva Nova!

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri