UTA II - ACS Industria Galda 2-4 (0-2)

/media/stiri/0/3/743/big/IMG_3082.jpg

UTA II a bifat ultima etapă din Liga III în compania ocupantei locului șase, ACS Industria Galda. În prima repriză gazdele au profitat de ocaziile create și au marcat de două ori prin Frențiu (6) și Cernea (41).

La revenerirea de la cabine tot adversarii UTA-ei au ieșit mai motivați, Mureșan reușind golul trei în minutul 50. Băieții conduși de pe margine de Dan Oprescu au avut o tresărire de orgoliu și au crescut presiunea. Lezeu a fost faultat în careu, iar Vlad a redus din diferență în minutul 70. Oaspeții s-au retras, iar în minutul 78 a căzut și golul doi pentru UTA. Un jucător advers face henț în careu și același Vlad îl execută pe portarul Ștef. Speranțele de egalare ale tinerilor arădeni au fost spulberate cu 10 minute înainte de final, Industria Galda reușind golul patru.

De remarcat debutul la doar 15 ani al portarului Zamfir. „Mă bucur foarte mult că am reușit să debutez în Liga a III-a la o vârstă atât de fragedă. De acum înainte sper să o fac cât mai des și cât mai bine“, a declarat tânărul antrenat de Vasile Sin.

UTA: Zamfir - Prună, I. Bodri, Ghergar, Coadă, Dobrean, Vlad, Zdrențan, Covaci, Revesz, Savin. Au mai jucat: Wild, Dan D., Lezeu, Vasiu. Rezerve: Mager, Curta, Laza.

„Din păcate am întâlnit un adversar de un alt calibru față de etapa trecută când am reușit să câștigăm în Timiș. Cei de la Galda sunt  o echipă agresivă, robustă, cu joc direct pe poartă. Lăsând la o parte naivitatea de la goluri au fost multe momente când am jucat bine. Tinerii au calitate, iar dacă pe viitor se va reuși eliminarea greșelilor flagrante și progresul va fi mai vizibil din prisma punctelor. Să nu uităm scopul acestei echipe, acela de a furniza jucători pentru echipa mare. Personal, după parcursul din acest an, cred că sunt jucători care ar putea face pasul spre prima echipă“, a declarat la finalul partidei antrenorul Dan Oprescu.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:30, 24-11-2019,    Meciul urmator

VS

24-11-2019 11:30

Stadion: "Motorul"

Parteneri