UTA, înaintea barajului: ”Autodepășire, efort maxim, sacrificiu!”

/media/stiri/0/3/765/big/rosu_codru.jpg

UTA a intrat, de azi, în cantonament la hotelul Coandi. Roș-albii sunt conectați deplin la miza dublei confruntări cu ACS Poli Timișoara și visează la deznodământul ce poate aduce din nou fotbal de primă scenă la Arad. ”Ne așteaptă un baraj esențial în istoria modernă a clubului. Nu contează pe cine ai în față, dacă te autodepășești, sigur ai succes”, a întărit Codru Grădinariu, directorul general utist.

Trecând în camera staff-ului tehnic, Laurențiu Roșu are conturare ideile principale referitoare la jocul adversarilor. ”Poli e periculoasă în special pe benzi, unde are jucători rapizi, mă gândesc la Bărbuț și Mailat. Îl au și pe Fucek, mijlocaș stânga bătăios și tehnic, iar Croitoru vine mult și primește între linii, încercând să combine mereu cu Artean și Soljic. În apărare au talie și agresivitate, iar fundașii sunt periculoși la faze fixe. Nu știm situația lui Henrique, dar iată că a apărut Popovici cu trei goluri în ultimele două meciuri”, a remarcat ”principalul” trupei arădene.

Întâlnirea va fi animată și de prezența lui Ionuț Popa pe banca tehnică a echipei de pe malul Begăi. ”Un antrenor cu experiență, a avut rezultate în prima ligă. În acest an la fel. E din Arad, cunoaște mulți jucători din echipa noastră, bănuiesc că a și văzut multe meciuri de ale noastre”, a apreciat Roșu, indicând ce-și dorește să vadă din partea UTA-ei: ”Ca să putem trece cu bine de acest baraj, trebuie să facem un efort maxim. Întâlnim o echipă de Liga I, ca să îi depășim trebuie să fim foarte atenți la toate aspectele. Nu vrem greșeli în teren propriu, pentru că au jucători care fac diferența și ne pot costa. Să fim atenți și concentrați,să ne sacrificăm în aceste 180 de minute!”

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 17-11-2019,    Meciul urmator

VS

17-11-2019 14:00

Stadion: ”Metaloglobus”

Parteneri