UTA intră în linie dreaptă pentru meciul cu Dunărea

/media/stiri/0/3/395/big/rosu.jpg

La câteva luni de la memorabilul duel din vară, UTA și Dunărea Călărași se pregătesc de o nouă întâlnire. Roș-albii și echipa lui Adrian Mihalcea sunt față în față sâmbătă, de la ora 15:00, într-un meci ce contează pentru etapa a XIII-a a ligii secunde.

Antrenorul Laurențiu Roșu s-a referit la starea efectivului pe care-l conduce. ”Copil a fost răcit, a avut febră, nici azi nu s-a antrenat, să vedem cum se simte mâine. Burlă e suspendat o etapă, revine Manea, a  revenit și Andor, săptămâna trecută avea probleme la mușchii abdominali. În rest, suntem OK”, a punctat tehnicianul.

Laurențiu Roșu s-a referit și la posibilele transferuri: ”Se lucrează la acest aspect. Împreună cu conducerea și staff-ul tehnic, ne consultăm, încercăm să găsim soluții, dar suntem într-o perioadă în care pot veni doar jucători liberi. Mai e puțin până la vacanța de iarnă, vom vedea în decembrie. Căutăm cât mai multe informații. E clar că mai avem nevoie să întărim unele posturi. Acum mă concentrez pe ce am de făcut la echipă zi de zi, las în plan secundar alte treburi”.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri