UTA învinge ASU Poli Timișoara și merge la turneul semifinal!

/media/stiri/0/4/224/big/IMG_3151.jpg

UTA a câștigat, astăzi, partida cu ASU Politehnica Timișoara și s-a calificat la turneul semifinal din cadrul Campionatului de Juniori U15. La sfârșit, roș-albii au sărbătorit victoria împreună cu galeria care le-a făcut o surpriză și a venit să-i încurajeze.

Partida a început abrupt, timișorenii (și ei susținuți de galeria lor) au deschis scorul în minutul 3 prin Cristodulo. UTA s-a trezit suficient de repede, Cătălin Vulturar a marcat de două ori, în minutule 10 și 17, al doilea gol din penalty. Timișorenii avut câteva ocazii bune de a egala, dar portarul Roșca sau transversala au făcut ca scorul la pauză să rămână favorabil UTA-ei.

În partea a doua, juniorii de pe Bega au căutat egalarea, însă defensiva utistă s-a ținut bine și a răspuns prin contraatacuri tăioase. Dintr-o astfel de fază Rotea a marcat golul trei și a ”închis” tabela în minutul 54.

UTA: Roșca - Pătlăgică, Măgulean, Petruț, Puta, Vulturar, Ursoi, Rotea, Onișor, Mihai, Maxim. Au mai jucat: Mercioiu, Ekmekci, Tambor
Rezerve: Rigo, Goian, Andrieș, Bulzan.
 

„Este primul meci când îi batem pe Poli la această categorie de vârstă. Este campioana națională, o echipă foarte bună. Astăzi însă am fost peste ei. Am ajuns printre primele opt echipe din țară și urmează bătălii mai puternice la turneul semifinal“, a declarat la finalul partidei Radu Mărginean.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri