UTA l-a transferat pe Diego Lorenzi!

/media/stiri/0/4/615/big/lorenzi.jpg

Conducerea clubului UTA a ajuns astăzi la un acord cu mijlocașul brazilian Diego Fernando Lorenzi (născut pe 27 ianuarie 1990), care devine component al echipei noastre.

”Un jucător care se ridică la cerințele staff-ului tehnic. Credem că sosirea sa va ridica lotul echipei noastre”, a prefațat directorul general Codru Grădinariu.

”A fost, sezonul trecut, căpitanul echipei Santa Cruz, una din primele cinci echipe din Brazilia raportat la numărul de fani. E un jucător important chiar și pentru Liga I din România. A făcut junioratul la Inter Milano, apoi a jucat la Lugano sau  Atletico Mineiro, l-am convins destul de dificil să vină în liga secundă, ne-am folosit de toate resursele noastre”, a dezvăluit Bogdan Apostu, care a avut un suport serios în reușita transferului de la partenerul său din compania de impresariat FGA Ricardo Caichijan, și el component al UTA-ei în sezonul 2012-2013.

”Sunt fericit că sunt din nou la Arad după șapte ani. Mă bucur că l-am adus pe Diego la UTA, am avut oferte pentru el din prima ligă, dar nu a dorit atunci să vină”,a  completat Caichijan.

”Ținând cont de ultima turnură pe care au luat-o evenimentele și legate de Coulibaly, din păcate situația lui medicală nu ne permite să ne bazăm pe el cel puțin în prima parte, am fost nevoiți să căutăm o variantă foarte bună. Am spus că dacă va fi să aducem jucători străini, vor fi care să ridice considerabil valoarea lotului nostru. Sper să se integreze cât mai repede, iar aspectul că a fost căpitan la ultima sa echipă spune că este un lider, genul de jucător pe care ni-l dorim”,a  punctat antrenorul Gyuszi Balint.

”Mă bucur că am ajuns la UTA, un club cu tradiție, care a câștigat titluri în România, am venit aici datorită antrenorului Balint, care îmi dă foarte multă încredere. Am venit să ajut UTA, să întărim grupul și să avem realizări cât mai bune. Am încredere în mine, în echipă și în antrenori” , sunt primele cuvinte ale lui Lorenzi în noua sa calitate, de utist.

Bun venit la UTA!

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri