UTA l-a transferat pe Mirel Bolboașă!

/media/stiri/0/4/604/big/bolboasa_1.jpg

În cursul zilei de astăzi, clubul UTA a ajuns la un acord cu portarul Mirel Bolboașă, care devine component al echipei noastre.

Goalkeeperul s-a născut pe 11 iulie 1989 la Pitești și s-a lansat la FC Argeș, unde a jucat până în 2011. Următoarele borne ale carierei sale sunt Viitorul Constanța, CS Buftea, FC Clinceni, Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj și FCM Târgu Mureș. Din 2017 a activat la Petrolul Ploiești.

”Mă bucur că am semnat cu UTA, am fost atras de niște oameni pricepuți, cu un obiectiv îndrăzneț. Personal, îmi doresc să fiu sănătos și să ajut la îndeplinirea acestor obiective. Știu ce înseamnă un club de tradiție, sper să realizăm cu toții ceea ce ne-am propus și să formăm o echipă puternică sezonul acesta”, e mesajul lui Mirel Bolboașă.

”Odată cu transferul lui Mirel Bolboașă, am reușit să ’închidem’ poziția de portar, unde vom avea doi goalkeeperi cu mare experiență și valoare pentru acest nivel, dar și un tânăr talentat crescut de UTA. Mirel vine de la Petrolul, o echipă importantă, ce s-a luptat la promovare. E un băiat de vestiar, care înțelege perfect ce înseamnă spiritul de grup, aspect foarte important pentru mine. Deja lotul nostru prinde contur, este clar că vom avea mult de muncă în această perioadă, însă mă bucur că am reușit să  aducem jucători de calitate, buni sau foarte buni pentru nivelul ligii secunde”, a precizat antrenorul utist Gyuszi Balint.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri