UTA - Nyiregyhaza 1-1 scor final

/media/stiri/0/3/253/big/copil.jpg

Roli Nagy a ales următorul prim unsprezece pentru confruntarea cu Nyiregyhaza: Miron – Wild, Gligor, Iuga, Suslak – Strătilă, Chindriș, Copil, Vlad – Petre, Man. Meciul a început la 18.30, în tribunele de la Motorul sunt aproximativ 200 de spectatori, UTA joacă în roșu, vizitatorii sunt în alb-negru.

Hermány - Szokol, Rubus, Ur, Barna - Kártik, Kónya, Vámos, Rudolf, Harsányi - Pölöskey e alcătuirea trupei din Nyiregyhaza, la care a jucat, în trecut, și Codru Grădinariu.

Oaspeții au deschis scorul după zece minute: o pasă a lui Gligor a fost interceptată, mingea a ajuns la Rudolf Gergely, internațional al Ungariei, care a depășit doi adversari și a tras pe lângă Miron din 12 metri. Arădenii au avut reacție bună, Vlad a șarjat în stânga careului mare și a trimis la firul ierbii, puțin pe lângă bară (12).

Chindriș a fost eliminat, în locul său a intrat Jorza, conform înțelegerii încheiate înaintea meciului (20). Nou-intratul a fost la originea unei faze bune, deschizându-l în suprafața de pedeapsă pe Ad. Petre, al cărui șut a fost blocat de goalkeeper-ul maghiar.

Fază bună pentru Nyiregyhaza, Poloskeya urmărit o minge în banda stângă și, cu toate că a fost talonat de Iuga, a reușit un șut bun din 16 metri, puțin peste transversală (28).

Restul primului act s-a jucat pe contre susținute de un ritm excelent. Ultima fază a fost a UTA-ei, cu Vlad trimițând peste poartă din 15 metri. 0-1 la pauză.

Începutul părții secunde a regăsit UTA în formula Stanciu - Covaci, Manea, Copaci, Burlă - Stahl, Jorza, Tănase,Hlistei - Rus, Curtuiuș. La oaspeți, antrenorul Matyus Janos a apelat la Perger, Farkas și Rezes.Debutul a venit și cu egalarea, semnată de Cipri Rus, cu reluare precisă din preajma careului mic a unei mingi pe care o trimisese acolo Stahl (47).

Meciul a continuat pe același coordonate intense, cu UTA ratând două ocazii bune de a trece în avantaj: Rus a tras din unghi puțin pe lângă (53), apoi Hlistei a trimis plasat o lovitură liberă, prinsă de portarul oaspeților (60).

UTA a dictat ritmul în secvențele derulate ulterior, perioada bună culminând cu un șut al lui Curtuiuș de la 18 metri dreapta, mingea s-a dus în bară (75). Același atacant al UTA-ei a apărut din nou la finalizare în două rânduri, reluare din 8 metri deviată peste transversală, apoi lovitură de cap din colțul drept al suprafeței de poartă peste vinclu (78).

La UTA a intrat și Lazăr în locul lui Stahl (80).

Finalul de meci a regăsit trupa roș-albă aproape de golul doi: Curtuiuș a prins un șut superb din 16 metri, scos de portar de sub bară. Din cornerul rezultat, tot Curtuiuș a deviat cu capul spre colțul scurt, un apărător a scos de la jumătate de metru, mingea a ricoșat la Hlistei, care a tras din prima puțin peste (90).

Fluier final, 1-1.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

05:00, 24-04-2018,    Meciul urmator

VS

24-04-2018 17:00

Stadion: ”Otto Greffner” Șiria

Parteneri