UTA – Panetolikos 1-3 scor final

/media/stiri/0/3/280/big/13907041_10155031026493942_2979282101940160357_n.jpg

Câteva minute ne mai despart de primul fluier dintre echipa arădeană și trupa elenă, care-l are pe bancă pe Ioannis Matzourakis (67 de ani), pe vremuri fotbalist la CFR Cluj și Rapid București! Meciul se joacă pe Stadio Comunale Caroti și, la fel ca și toată seara, e dedicat memoriei lui Sebastiano D’Onofrio, fost președinte al echipei din Jesi, care s-a stins acum câteva zile.

Echipe de start:

UTA: Miron – Covaci, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Andor – Man, Rus. Pe bancă: Mara – Iuga, Copaci, Filaret, Stahl, Costin, Tănase, Copil, Curtuiuș, Petre.

Panetolikos: Pereira - Rodrigues, Kousas, Munoz, Papazoglou, Makos, Markovski, Paulo, Tsokanis, Mygas Warda. Pe bancă: Kiriakidis - Kourtomanos, Malis, Rosa, Tomane, Bauque, Ferreira, Vakrakos, Rocha, Kolovouris, Papoutsogianopoulos, Giannotis, Chantakias, Mihaj, Vasiloudis.

Grecii au deschis scorul după 12 minute, după o fază pornită de pe stânga, pe care Paulo Marcos a finalizat-o cu șut sec, cu dreptul, din preajma careului mare, mingea s-a dus la colțul scurt, 1-0 pentru Panetolikos.

Trupa lui Matzourakis a rămas periculoasă și, după o cursă pe stânga, Warda a trimis în gura porții, de unde Markovski a reluat în brațele lui Miron (17). UTA a ripostat printr-o acțiune a lui Strătilă, a centrat în colțul careului mic spre Rus, atacantul a tras în blocaj și a ieșit un corner rămas fără rezultat (19).

Elenii au revenit în ofensivă și au majorat scorul, Markovski a controlat bine o minge venită din dreapta și l-a executat pe Miron la colțul lung din dreapta suprafeței de pedeapsă, 2-0 (22)., Diferența s-a mărit după o acțiune personală a lui Warda, care a pătruns în careu și a tras puternic, la firul ierbii, 3-0 (28).

Primul act s-a încheiat după 30 de minute, iar arădenii au fost ceva mai deciși la reluare. Consistența s-a concretizat în gol în minutul 40: Strătilă a plecat într-o cursă lungă și rapidă, a pătruns în suprafața de pedeapsă, unde a fost oprit de un fault. Chindriș a fost precis din penalty-ul acordat și a trimis în dreapta portarului, 3-1.

Roli Nagy a încercat să împrospăteze ofensiva cu o dublă schimbare Andor și Man le-au lăsat locurile lui Copil și Curtuiuș (47).

Arădenii au căutat să reducă diferența, însă adversarii s-au închis bine și n-au permis decât câteva lovituri de colț, rămase însă fără rezultat. Spre final, UTA a reușit să devină periculoasă prin cei doi nou-intrați. Copil a fost protagonistul unei acțiuni personale pe care a finalizat-o puțin peste transversală de la 20 de metri, apoi Curtuiuș a ajuns la finalizare, dar Pereira a fost pe fază și i-a parat execuția. S-a încheiat 3-1, urmează Jesina – Panetolikos și, de la 23, UTA – Jesina. Ne revedem atunci!

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri