UTA, precaută înaintea duelului de duminică

/media/stiri/0/4/111/big/IMG_0167.jpg

UTA e pregătită pentru o perioadă intensă, cu trei meciuri în șapte zile. Prima bornă, duminică, la Șiria, în compania celor de la Afumați. Miercurea viitoare, roș-albii merg la Mioveni, iar duminica următoare sunt în fieful Dunării Călărași.

Primul pas e tratat cu atenție maximă de tabăra arădeană. ”Un meci cu echipă omogenă, ce a avut un parcurs bun până în acest moment. Au antrenor bun, jucători destul de maturi, au făcut un campionat bun și pleacă favoriți pentru duminică. Dar noi ne dorim să scoatem maxim din acest meci, să câștigăm dacă putem. Nu sună prea bine, dar, în momentul de față, Afumați e pe locul 4, a făcut meciuri bune, în toamnă ne-au învins și în campionat și în Cupă. Dacă noi eram pe locul 4 și ei pe locul 12, puteam spune că noi suntem favoriți. Dar și Chindia sau Hermannstadt au avut același statut, iar rezultatele au fost în favoarea noastră. Și nu pot să declar niciodată că vom aborda altfel un meci decât să câștigăm, indiferent de adversar”, a subliniat antrenorul principal Cristian Todea.

Marius Curtuiuș a reluat ieri antrenamentele. Iulius Dinculescu și David Popa, confruntați și ei cu probleme de ordin medical, se află și ei în programul echipei, iar staff-ul tehnic speră să fie toți trei apți până la ora meciului de duminică. Din păcate, Norbert Polgar a devenit indisponibil pentru o perioadă mai lungă, datorită unor probleme la genunchi.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 20-11-2019,    Meciul urmator

VS

20-11-2019 14:00

Stadion: ”Regie”

Parteneri