UTA pregătește pasul următor: ”Să rămânem cât mai sus în clasament!”

/media/stiri/0/3/633/big/rosu.jpg

Tabăra roș-albă arhivează meciul cu Luceafărul Oradea și se concentrează spre singurul rezultat acceptat în deplasarea de la Afumați.

N-am scos decât un punct în ultimul joc, deși e clar că ne-am dorit victoria, repet de când am sosit că ne dorim trei puncte la fiecare meci. Am avut posesie foarte bună, posibilitatea de a marca din cornere sau lovituri libere, dar n-am reușit. Sunt supărat, egalul se adaugă lîngă punctele pierdute cu Brașovul, venim după o serie nu prea bună. Tocmai de asta îmi doresc ca sâmbătă să câștigăm. Vreau să rămânem în clasament cât mai sus posibil”, a analizat antrenorul Laurențiu Roșu.

UTA pleacă mâine seară spre Mogoșoaia, urmând ca sâmbătă dimineață să ajungă în fieful incomodei trupe ilfovene. Roșu nu contează pe Manea și Copil, ambii suspendați după ultimul joc, iar Polgar e în continuare indisponibil.

Titularizat săptămâna trecută în flancul stâng al defensivei arădene, tânărul Paul Copaci privește cu încredere ciocnirea de duminică. ”Sper să fac un meci bun, dacă sunt în echipă. Îmi doresc reușesc să blochez toate acțiunile de pe partea mea”, a punctat juniorul care bifa, duminică, al doilea său meci în liga secundă.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri