UTA, pregătită de confruntarea cu Brăila: ”Întâlnim o echipă imprevizibilă”

/media/stiri/0/4/207/big/pacurar_24_mai.jpg

Sâmbătă dimineață, UTA dispută ultimul meci al campionatului ligii secunde ediția 2017-2018. La Șiria sosește Dacia Unirea Brăila, trupă care își joacă ultima carte în lupta pentru evitarea retrogradării.

”Întâlnim o echipă imprevizibilă, cu un antrenor prezent de foarte mult timp pe banca ei tehnică. Brăila a avut un declin spre sfârșitul turului, dar apoi, câteva etape în retur, brusc, a câștigat câteva meciuri unul după altul. Dacă ne uităm puțin peste rezultate, chiar dacă au pierdut puncte importante, nu au jucat rău. Nici chiar la Călărași”, a remarcat Cristian Păcurar. Recent, brăilenii s-au despărțit de trei jucători, însă roș-albii spun că tratează meciul cu seriozitatea cuvenită: ”Când o echipă e în criză de puncte și își joacă ultima șansă, nu cred că își permite să se despartă de jucători dacă nu au cu ce să îi înlocuiască”, a punctat ”secundul” lui Ionuț Popa.

Ionuț Popa nu contează pe portarul Roberto Bodea, ținut pe margine de probleme de ordin medical, nici pe Victor Prună, suspendat.

UTA – Dacia Unirea Brăila se joacă de la ora 11:00.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri