UTA rămâne implicată în viața Aradului: o Inimă și două premii

/media/stiri/0/3/82/big/uta-ramane-implicata-in-viata-aradului-o-inima-si-doua-premii.jpg

Gruparea roș-albă rămâne conectată la evenimentele care animă viața sociață a orașului nostru. La începutul acestei săptămâni, utiștii s-au numărat printre cei peste 6,000 de arădeni care au format o inimă umană, gest gândit de organizația ”Cetatea Voluntarilor” pentru a marca Ziua Internațională a Bolilor Rare. S-a întâmplat pe stadionul Gloria, iar ”inima” ar putea intra în Cartea Recordurilor!

La jumătatea săptămânii, UTA a câștigat două distincții la Gala Premiilor publicației online ARQ. Decebal Codru Grădinariu, team-managerul echipei, a fost votat de arădeni ”Cel mai popular manager sportiv”, ocazie cu care a reamintit credo-ul său: ”Implicarea în atât de multe proiecte sociale, traseul echipei din ultimii ani și neabaterea de la filozofia clubului de a promova atât jucători cât și antrenori arădeni”. În cadrul aceleiași gale, căpitanul echipei, Sorin Botiș, a fost votat ”Cel mai popular fotbalist”.

De asemenea, ieri după-amiază, utiștii l-au încurajat pe arădeanul Marius Copil în meciul care a deschis duelul România - Slovenia, din Cupa Davis.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri