UTA, reîncărcată pentru ciocnirea din Maramureș. ”Sperăm să fim în parametri optimi”

/media/stiri/0/3/152/big/todea_codru_burla.jpg

Ultimele trei meciuri ale UTA-ei au fost cuprinse în numai șase zile și e ușor de intuit cât de solicitant a fost totul. Roș-albii au străbătut peste 1,000 de kilometri pe ruta Arad – Mioveni – Târgoviște – Arad, dar bilanțul pozitiv le dă încredere lui Botiș & comp. Cristi Todea a dezvăluit că antrenamentele săptămânii al cărei punct culminant de meciul de la FCM Baia Mare au fost gândite întru recuperarea energiei consumate. ”Am insistat mult pe capitolul forță, pentru că trei meciuri într-o săptămână consumă mult. Sperăm să fim în parametri optimi la ora meciului de la Baia Mare”, a mărturisit ”secundul” utist.

După Norbert Polgar, Manea și Copil s-au confruntat și ei cu aceeași problemă a răcelii, însă se speră că toți trei vor fi apți pentru Baia Mare. Rămâne pierderea lui Alin Gligor, ieșit pentru aproximativ o lună din circuit după ruptura suferită în meciul cu Mediaș. În rest, UTA nu are jucători suspendați. ”Suntem o echipă incredibilă din acest punct de vedere. Suntem, poate, singurii care nu am avut jucător direct eliminat”, a remarcat directorul general Codru Grădinariu.

În precedentele confruntări cu FCM Baia Mare, UTA a realizat o remiză la Arad, 1-1, cu gol arădean înscris de Botiș, iar în retur a fost 2-0 pentru maramureșeni. ”Va fi un alt fel de meci pentru toți față de ce a fost în campionat!”, transmite fundașul stânga Bogdan Burlă, cel mai recent marcator al Bătrânei Doamne.

UTA pleacă spre Baia Mare după antrenamentul de mâine dimineață. Trupa arădeană stă la hotelul Rivulus. Meciul de pe arena ce poartă numele marelui Viorel Mateianu (cândva antrenor și la UTA, în a doua jumătate a anilor 80), se joacă sâmbătă, de la ora 11,00.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri