UTA s-a reunit

/media/stiri/0/4/447/big/IMG_8311.jpg

Ionuț Popa, Cristian Păcurar și Dan Țapoș au condus, în această după-amiază, primul antrenament al UTA-ei din 2019.

Efectivul roș-alb prezent la reunire a fost: Roberto Bodea – Cristi Costin, Paul Copaci, Rafael Iuga, Albert Stahl, Cipri Rus, David Popa, David Miculescu, Damian Isac, Cătălin Vulturar, Andrei Merian, Angelo Iuga și Cristinel Matei. Lor li s-au alăturat Rareș Deta (mijlocaș junior al UTA-ei împrumutat în tur la Cermei), Ciprian Dombrovschi (apărător, vine de la Farul Constanța), Sebastian Pușcașu (apărător, ex-Slatina), paraguayanul Jorge Alvarenga (mijlocaș ofensiv) și irlandezii Godfrey Jean Yoro (portar) și Jack Strickland (apărător). ”Sigur vor mai veni jucători, suntem în discuții cu mai mulți de Liga I”, a mărturisit Ionuț Popa.

A fost completat și staff-ul tehnic. A sosit preparatorul fizic italian Valerio Zuddas, a cărui ultimă experiență s-a desfășurat în Georgia, alături de Roberto Landi, fost antrenor la FC Național București, și medicul Hashem Fallah. ”Urmează să aducem și un maseur, atunci corpul tehnic va fi complet”, a punctat Popa.

La reunire a sosit și Alex Manea, care a început programul de recuperare după operația la genunchi. ”Contează enorm voința lui, iar el e o fire ambițioasă”, a remarcat antrenorul principal al roș-albilor.

Au lipsit Miroslav Orlic, Oaulid El Hasni și Stephane Coulibaly, învoiți, iar Samba Benga așteaptă rezolvarea unor formalități legate de viză. Față de lotul care a încheiat anul trecut, Ionuț Popa a anunțat despărțirile de Dan Daniel și Lucian Oprea, în timp ce contractul lui Andrei Enescu a expirat.

”De săptămâna viitoare începem pregătirea centralizată, două săptămâni cu eforturi maxime și jocuri de verificare. Repet, intenția mea este să fac echipă. La acest efort s-au înhămat toți conducătorii. Un rol important îl au toți cei din jur: suporterii care țin cu adevărat lângă echipă și galeria care reprezintă un factor motor în a împinge echipa să devină echipa”, a conchis Popa.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri