UTA se pregătește de pasul următor: ”Luptăm până la final!”

/media/stiri/0/3/735/big/IMG_3736.jpg

Trupa roș-albă a savurat pe repede-înainte superbul triumf de la Timișoara, pentru că la orizont e deja conturată următoarea încleștare: joi, la Șiria, UTA e față în față cu CS Balotești. În tur, arădenii s-au impus cu 4-2, toate golurile echipei noastre purtând semnătura lui Adrian Petre.

Cu campionatul apropiat de sfârșit, calculele sunt în plină desfășurare. ”Venim după o victorie istorică, mă bucur enorm atât de scor cât și de joc, sunt mulțumit de ce s-a întâmplat duminică. Jucătorii au făcut un meci bun și le-au oferit o bucurie mare suporterilor prezenți în număr ridicat pe stadion. Luptăm până la final să obținem o promovare mult-dorită”, a indicat Laurențiu Roșu.

Antrenorul principal a subliniat că, din nou, victoria e unica variantă acceptată în vestiarul utist: ”Lucrurile sunt clare - Sepsi are trei meciuri, noi trebuie să facem același număr de puncte ca și ei din două doar meciuri (UTA stă în penultima etapă). Locul 3 nu e un eșec, pentru că îți dă posibilitatea să lupți mai departe pentru promovare. Sigur, o echipă de Liga I are jucători mai experimentați, dar noi suntem pregătiți să luptăm până la capăt”.

Ieșit la rampă în meciul de la Timișoara, Gianmarco Piccioni e pe aceeași lungime de undă: ”Mă simt bine, sunt foarte fericit, așteptam de mult acest gol pentru UTA, pentru eforturile staff-ului, pentru suporterii veniți în număr mare lângă noi. Dar de acum ne gândim la meciurile cu Balotești și Chindia, sunt două finale. Dacă e să prindem locul 2, e perfect. Dacă prindem barajul, nu ne e frică de nimeni, suntem pregătiți să jucăm cu oricine, fără niciun fel de problemă!”, a spus atacantul italian.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 20-11-2019,    Meciul urmator

VS

20-11-2019 14:00

Stadion: ”Regie”

Parteneri