UTA U 19 merge în sferturile Cupei României! Update: Echipa Under 17 părăsește competiția

/media/stiri/0/3/475/big/IMG_1698.jpg

Juniorii pregătiți de Cristi Păcurar, Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin s-au impus astăzi pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, în meciul ce-a contat pentru optimile de finală ale Cupei României Elita U19.

Era 1-1 la finalul timpului regulamentar de joc, cu gol arădean înscris de Costin după ce gazdele conduseseră cu 1-0.

S-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Toma, Vasile, Țurcanu și Copaci au transformat, Costin a ratat, iar Mara a fost eroul UTA-ei, apărând lovitura decisivă (o alta fusese ratată medieșeni).

Gaz Metan – UTA 3-5 scor final, iar arădenii se califică în sferturile de finală ale competiției, fază programată în primăvara anului viitor.

UTA: Mara – Iova (46 Savin), Lazăr, Rogojan, Revesz – Pop (65 Copaci), Brăniștean (80 Vasile) – Mandache (52 Țurcanu), Toma, Stahl – Costin.

”Am primit gol în minutul 5, după o iresponsabilitate colectivă, dar am egalat repede, centrare Stahl și cap Costin. Au urmat 20 de minute în care echipa a exprimat jocul dorit, cu circulație bună, multe ocazii, suntem  nedumeriți că n-am marcat. Repriza a doua a fost toată a noastră, dar n-am avut răbdarea să-i desfacem pe un teren sintetic destul de mic. Ne bucurăm că am învins la penalty-uri. Gândim în perspectivă, scopul este să vedem jucătorii că se descurcă atunci când fac pasul în echipele de seniori. Iar dacă această muncă e dublată și de rezultate, cu atât mai bine”, a povestit Cristi Păcurar.

UTA U19 încheie anul miercurea viitoare, când dispută ultimul joc din 2016 al Ligii Elitelor: la Arad sosește Centrul de Excelență Timișoara.

*** 

Tot astăzi, la Miercurea Ciuc, în aceeași fază a competiției dar la categoria Elita Under 17, echipa noastră a fost eliminată de AFK Csikszereda. Ciucanii s-au impus cu 5-0 (2-0). Cele două echipe fuseseră față în față și în urmă cu trei zile, la Arad, în campionat. Atunci a fost 2-1 pentru UTA.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri