UTA U15 merge în finala națională!

/media/stiri/0/4/232/big/IMG_3162.jpg

A fost victorie și astăzi, pentru băieții lui Radu Mărginean și Dinu Donca: în ultimul meci al turneului semifinal rezervat juniorilor U15, UTA a învins Juniorul Suceava cu 2-0 și a terminat prima!

Golurile roș-albilor au fost înscrise de Mercioiu, revenit în echipă după suspendarea rezultată din ultimul joc al turneului zonal de acum două săptămâni. ”A fost un meci de luptă, ne mulțumeam și cu egalul, dar nu am așteptat, nu am dorit să ajungem acolo. Am profitat, știam că echipa care va comite prima greșeală va pierde. Am stat foarte bine defensiv, apărarea a fost efectiv de neclintit și cu CFR, și azi. Copiii sunt foarte bucuroși, e meritul lor. Noi, antrenorii, suntem mândri de ei!”, a povestit Radu Mărginean.  

Roșca – Pătlăgică, Petruț, Măgulean, Puta - Ursoi, Vulturar, Mercioiu - Rotea, Maxim, Onișor a fost echipa arădeană de start, căreia i s-au mai adăugat Mihai, Ekmekci și Andrieș.

În finală, UTA se duelează cu FCSB, câștigătoare a turneului semifinal de la Craiova. Ultimul act se desfășoară la sfârșitul săptămânii viitoare în zona București, FRF urmând să precizeze coordonatele exacte în scurt timp.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri