UTA U16, primul loc în Elite la finalul turului!

/media/stiri/0/4/702/big/PIC_8830.jpg

Astăzi, pe Motorul, juniorii Academiei UTA au primit vizita celor de la LPS Satu Mare, în cadrul etapei a 11-a din cadrul Seriei III a Ligii Elitelor U16, ultima a turului.

Sătmărenii s-au dovedit o nucă tare în prima repriză, atunci când utiștii au suferit la capitolul joc colectiv. Băieții lui Donca, Bogoșel și Țamboi au dominat, dar nu au reușit să-și creeze ocazii de poartă periculoase.

La opt minute de la reluare, în urma unui corner, căpitanul Pele deschide scorul printr-o lovitură de cap. Oaspeții egalează după zece minute, iar acesta a fost și momentul trezirii pentru utiști, care cresc presiunea pe adversar. Cu cinci minute înainte de final Ciubăncan scoate un penalti și tot el execută pentru 2-1. În minutul 80, Ekmekci, revenit după o lungă pauză cauzată de o accidentare, marchează cu un șut din careu pentru 3-1. În minutele de prelungire Nagy prinde un șut frumos la vinclu, din afara careului, 4-1, scor final.

„Am jucat primul meci oficial pe sintetic, iar acest lucru cred că ne-a făcut să ratăm așa mult. Am câștigat pe merit, la o diferență consistentă. Am dominat acest meci, dar din păcate am făcut unele greșeli defensive, iar la 1-1 erau să ne coste. Turul s-a terminat, avem o linie bună, doar victorii. Ne dorim să realizăm același lucru și în retur, dar va fi greu“, semnalat la final partidei Costel Bogoșel.

UTA: Blaga - Varga, Opriș, Pele, Popescu, Șerengău, Mihai, Cristea, Ungureanu, Babiciu, Lingurar.
Au mai jucat: Nagy, Ekmekci, Ciubăncan, Cohuț.
Rezerve: Brândă, Buzgău, Borhan.
Au marcat: Pele ('48), Ciubăncan ('75), Ekmekci, ('80), Nagy ('80+1).

UTA termină turul pe primul loc în Seria III, cu 27 de puncte, nouă victorii din tot atâtea meciuri, și la o distanță de cinci puncte de ocupanta locului doi, Poli Timișoara. Cu un golaveraj de 28-3, are al doilea atac și cea mai bună apărare din cele trei serii ale Ligii Elitelor U16.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri