UTA U17 1-0 CS U Craiova / Arădenii urcă pe prima treaptă!

/media/stiri/0/4/125/big/IMG_8659.jpg

Trupa lui Sandu Gaica și Adi Ungur a trecut azi cu 1-0 de CS Universitatea Craiova, grație unui eurogol semnat Darius Cocriș, și a preluat șefia seriei vestice din Liga Elitelor U17.

Cu garda sus după ce arădenii îi învinseseră cu 3-0 în meciul din Cupa României, acum două săptămâni, oltenii au avut mai multă ambiție și au făcut tot ce le-a stat în puteri să ia un rezultat bun. Deși au început mai greu, utiștii au înscris și au avut plusul care i-a făcut învingători.

”Craiova a venit după acel 3-0 din Cupă, iar etapa trecută a făcut 3-3 acasă, era clar că vor dori un rezultat pozitiv. Am început puțin cam prost, dar apoi, pe parcursul jocului, din minutul 15 încolo, am început să avem altă atitudine. Până la sfârșit, au avut ei două ocazii mari, am avut și noi două, până la urmă cred că e echitabil 1-0. Sincer să fiu, la un asemenea meci echipa care marca prima și câștiga. Noi am marcat primii și am câștigat”, a concluzionat Gaica.

Cu victoria de azi, UTA a devenit lider cu 22 de puncte. Roș-albii au cu un punct mai mult decât Craiova, căzută pe poziția secundă. ”Suntem pe locul 1, dar mai avem până la sfârșit. Mai avem. Ne-am menținut șansele pentru semifinale, dacă pierdeam astăzi era destul de greu. un meci cu miză, mai mult de luptă decât fotbal, dar copiii au fost în regulă. Miercurea viitoare jucăm la Centrul Național Mureș, sâmbătă va veni Ardealul Cluj la noi, alt derby, apoi mergem la Viitorul Mihai Georgescu. Dacă învingem în aceste trei meciuri, suntem 95 la sută în semifinale și în campionat”, a remarcat antrenorul principal al UTA-ei U17.

După rundele enumerate de fostul apărător, mai sunt încă trei. În prima, arădenii stau, din cauza retragerii celor de la ASA Tg. Mureș, urmează deplasare la Drobeta Turnu Severin, iar ultima etapă e programată acasă, cu Star Sport Sibiu. Utiștii sunt și în așteptarea tragerii la sorți pentru semifinalele Cupei României, fază în care s-au calificat alături de Ardealul Cluj, Viitorul Constanța și Sporting Vaslui.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 20-11-2019,    Meciul urmator

VS

20-11-2019 14:00

Stadion: ”Regie”

Parteneri