UTA U17 - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 2-1

/media/stiri/0/3/472/big/IMG_2373.jpg

Copiii de la UTA au câștigat astăzi meciul contra celor din Miercurea Ciuc, din cadrul etapei a 15-a a Ligii Elitelor U17. Meciul s-a disputat pe stadionul Șega, sub o ploaie mocănească. UTA a deschis scorul în minutul 17 prin Petru Sabău. Oaspeții au restabilit egalitatea chiar pe finalul primei reprize. Reveniți de la cabine, puștii lui Petcuț și Bogoșel au reușit să preia conducerea în minutul 58, prin Călin Gruiescu.

„A fost un meci foarte greu, cu o echipă bună, care are vreo doi-trei jucători peste valoarea individuală a alor noștri. Dar, cu un pic de șansă, multă îndârjire și dăruire, am reușit să câștigăm un meci foarte greu. Sper ca diferența de șase puncte să rămână până la final și dacă vom merita probabil că vom ajunge la turneul final. Am făcut un pas important dar asta nu înseamnă că este gata campionatul“, a declarat la finalul partidei Costel Bogoșel.

UTA U17: Zamfir, Deliman, Sabău, Onuțan, Frai, Petcuț (Covaci), Bodri L. (Dumitru), Bodri T., Deta, Faur (Obrad), Gruiescu (Stan). Pe bancă: Creța, Țuța.

Arbitri: Gaitin Claudiu (Ghiroda) Samsudean Patricia (Timişoara), Filip Alexandru (Timişoara)

Duminica viitoare, UTA U17 va da piept acasă cu Centrul de Excelență Timișoara, echipă situată pe locul trei.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri