UTA U19 se întoarce cu un punct de la Hunedoara

/media/stiri/0/4/304/big/IMG_4680.jpg

Juniorii U19 antrenați de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Alexandru Țamboi au avut parte de o deplasare grea astăzi la CS Hunedoara, partida încheindu-se la egalitate 2-2, după ce la pauză au fost conduși cu 2-0.

Utiștii au început bine partida, când în minutul 2 Petcuț a interceptat o degajare greșită, dar șutul cu stângul nu a găsit poarta. Au mai urmat câteva ocazii, după care hunedorenii au început să-și pună în aplicare jocul hotărât, dinamic, dur pe alocuri, punând astfel stăpânire pe joc. În urma unor ezitări în defensiva noastră, gazdele au reușit să marcheze de două ori pe finalul primei reprize.

După pauză UTA reușește să reducă din handicap. Sabău trimite o diagonală pe stânga la Gruiescu, acesta intră în centru și scoate din joc trei adversari la marginea careului, după care cu un șut din întoarcere trimite mingea în vinclul porții adverse, eurogol! În minutul 71 Obrad bate bine un corner, portarul advers respinge mingea din poartă, dar centralul anulează golul. În același minut Sabău lovește mingea când jocul se pare că a fost oprit și primește al doilea galben. În zece oameni UTA continuă presiunea, iar în minutul 87 Obrad scoate un penalti pe care îl și execută, 2-2. În prelungirile partidei, tușiera din Sibiu ridică fanionul de două ori, oprind contraatacurile periculoase ale juniorilor arădeni.

UTA: Zamfir - Onuțan, Sabău, Salka, Frai, Petcuț, Moraru, Damian, Miculescu, Gruiescu, Nagy.
Au mai jucat: Obrad (46), Tudor (75), Teodorovici (82).
Rezerve: Debre, Harasemiuc.
Au marcat: Gruiescu (55), Obrad (88, p.)

„Am avut parte de un meci greu. Aici a plouat torențial două zile și ne-au băgat pe un teren rău, cu gazon denivelat. În repriza a doua am înclinat terenul peste adversari. Rămași în zece trebuia să-i batem, dar am fost opriți din acțiuni valide. Preliminariile se puteu încheia aici. Mă bucur totuși pentru copii că au reușit să întoarcă meciul în zece. Păstrăm prima șansă, însă trebuie să fie învățătură de minte, să fim mai responsabili“, a declarat la finalul partidei Mihai Petcuț.

UTA este pe primul loc în seria 16 a Preliminariilor Ligii Elitelor U19, la două puncte distanță de ocupanta locului secund, CS Hunedoara. Sâmbătă, de la ora 16:00, tinerii utiști se deplasează la Timișoara unde vor da piept cu cei de la ASU Poli.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri