UTA U19 și UTA U17 au jucat la Târgu Jiu. Se apropie semifinalele!

/media/stiri/0/3/694/big/_MG_7974.jpg

Cele două echipe ale clubului nostru angrenate în Liga Elitelor au jucat astăzi, în orașul lui Brâncuși, penultima etapă a campionatului.

UTA Under 19 a fost învinsă cu 2-0 de Pandurii (Țurcanu a ratat o lovitură de pedeapsă), în vreme ce băieții de la U17 se întorc victorioși acasă, după un 4-0 categoric (Petcuț 2, Faur și Țuța au înscris pentru roș-albi).

Ultima rundă e programată miercuri, 10 mai, când echipele noastre primesc vizita celor de la LPS Bihorul. Se joacă de la 12:00 respectiv 14:00, pe arena din cartierul Sînnicolau Mic.

Gândurile juniorilor se îndreaptă deja spre semifinalele campionatului, acolo unde amândouă formațiile utiste s-au calificat.

UTA U19 are certitudinea că va întâlni pe Dinamo București, prima clasată în seria estică, prima confruntare e programată pe 14 mai, iar returul, pe 20 ale aceleiași luni. Finalele sunt programate pe 3 iunie. Pentru băieții lui Cristi Păcurar, Dan Oprescu, Adrian Ungur și Vasile Sin sfârșitul lunii e trăit la maxim, pentru că pe 27 mai, la Ploiești, se dispută finala Cupei României, UTA – Viitorul Constanța.

UTA 17, pregătită de trio-ul Costel Bogoșel - Mihai Petcuț - Sandu Țamboi, câștigătoare a seriei vestice, așteaptă ultima etapă din seria de est pentru a-și afla adversara. Acolo conduce CS U Craiova, 62 de puncte, urmată de Dinamo, 60 de puncte. Semifinalele se joacă tot pe 14 respectiv 20 mai, iar finalele, pe 2 iunie.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri