UTA U19 spulberă Poli în Cupa României!

/media/stiri/0/3/985/big/23634898_1687408214614554_225327384_n.jpg

Zi excelentă pentru băieții pregătiți de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț, Adi Ungur și Sandu Țamboi: tinerii utiști au trecut în viteză maximă de ACS Poli Timișoara (locul 2 în Liga Elitelor U19), calificându-se în faza următoare a Cupei României.

Roș-albii au început în forță și conduceau cu 3-0 după un sfert de oră. Nick Faur (FOTO) a deschis tabela, Dorin Toma a punctat pentru 2-0, apoi același Faur a stabilit scorul pauzei. Mitanul doi a fost tot la discreția arădenilor, care au înscris încă de două ori, prin Faur și Savin, pentru un 5-0 care a declanșat mare bucurie în vestiarul UTA-ei.

”Un joc bun, pe un teren greu, consider că echipa care s-a adaptat mai bine a avut câștig de cauză. Ne-a ajutat mult și faptul că am primit trei jucători de la echipa mare (n.n. Jorza, Stahl, Toma), care au jucat chiar bine. Sperăm să-i ajute și pe ei acest lucru în meciurile din Liga a II-a. Poate a fost un meci aparte pentru jucători, pentru că am întâlnit Timișoara. Sperăm să ajungem cât mai departe în Cupa României”, a menționat Costel Bogoșel.

UTA a început în alcătuirea: Mureșan – Savin, Sabău, Onuțan, Curta – Gruiescu, Jorza, Toma, L. Bodri – Stahl, Faur. Au mai jucat: Creța - Nagy, Petcuț, A. Bodri, Frai

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri