UTA Under 15, vicecampioana României

/media/stiri/0/4/241/big/1529741051ec9bf803.jpg

Trupa lui Radu Mărginean și Dinu Donca a fost învinsă, în această dimineață, de FCSB, în finala Campionatului Național Under 15. Bucureștenii conduceau cu 1-0 la repriză, apoi, în actul secund, au înscris încă de trei ori, 4-0 scor final și UTA se întoarce acasă cu medaliile de argint.

”Jumătatea plină a paharului e că am jucat cu trofeul pe masă, cea goală e că nu ne-am ridicat la nivelul unei finale. Clar nu aceasta e valoarea noastră, poate miza și-a spus cuvântul, dar calitatea incontestabilă a adversarului, nu degeaba au atât de mulți jucători la lotul național, felicitări lor. Noi avem un punct de plecare, dar trebuie să muncim mult. Poate și noi, antrenorii, dar mai ales copii trebuie să conștientizeze că au exact vârsta optimă să-și aleagă drumul în viață. Dacă vor fotbal, atunci treubie să facă sacrificii pentru el”, a concluzionat Radu Mărginean.

Vicecampionii României au început meciul de la Buftea în formația Roșca – Pătlăgică, Petruț, Măgulean Puta – Ursoi, Vulturar, Mercioiu - Onișor, Maxim, Rotea. Pe parcurs, au mai intrat Sarkozy, Ekmekci și Goian. Pe banca roș-albă au rămas Rigo – Tambor, Mihai și Sterciuc.

Credit foto: www.frf.ro

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri