Utiștii, în rolul lui Moș Nicolae pentru copiii din Șimand

/media/stiri/0/3/482/big/utasimand.jpg

Clubul nostru continuă seria evenimentelor centrate în jurul ideii ”UTA este a tuturor arădenilor”, idee cu care susținătorii echipei sunt obișnuiți de ceva timp.

Dimineață, utiștii le-au făcut o surpriză frumoasă, copiilor de la Grădinița din Șimandu de Sus. Vizita roș-albilor în comuna arădeană au prilejuit-o Asociația Pentru Mai Multă Umanitate și Cetatea Voluntarilor, în cadrul acțiunii Cutia cu Suflet. Pe Codru Grădinariu și Claudiu Drăgan i-au însoțit trei tineri de la echipa a doua – Radu Ungurianu, Andrei Ghiunghiuș și Robert Gîrbiță. ”Dorința noastră e să implicăm fotbaliștii UTA-ei de la fiecare nivel, deoarece dorim să le imprimăm de la vârste cât mai fragede importanța spiritului UTA, parte vie din viața Aradului”, a punctat Codru Grădinariu.

În vizită au venit și elevii de la două clase de la Școala Gimnazială din Șimand, dorind să-i întâlnească pe fotbaliști. După împărțirea autografelor, utiștii au jucat rolul lui Moș Nicolae pentru cei mici. La rândul lor, copiii le-au făcut și ei o surpriză, cântându-le două colinde. ”Sperăm ca legătura cu UTA să devină tot mai strânsă. Cei mai mari deja știu ce înseamnă UTA, care a participat, în urmă cu doi ani, la un meci caritabil desfășurat la Șimand”, a povestit Laura Bejan, care conduce Asociația Pentru Mai Multă Umanitate.

”E o bucurie pentru noi să luăm parte la astfel de evenimente”, a completat Claudiu Drăgan.

Acțiunile prin care UTA se implică în viața comunității continuă diseară, când clubul nostru ia parte la Gala Responsabilității, organizată de Asociația Centrului de Voluntariat Arad.

Galerie completă de la întâlnirea utiștilor cu copiii găsiți la linkul https://www.facebook.com/bejan.laura/media_set?set=a.10153992523312201.523062200&type=3

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 26-05-2019,    Meciul urmator

VS

26-05-2019 14:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri