Utiștii, peste clujeni în Liga Elitelor!

/media/stiri/0/4/717/big/PIC_8976.jpg

Început de retur fulminant al juniorilor de la Academia UTA în Liga Elitelor. Ieri, 28 septembrie, UTA U16 a câștigat cu CFR Cluj, iar azi, cei de la U19 și U17 au învins pe U Cluj. Juniorii participanți în Liga 4 au pierdut cu Victoria Felnac.

Liga Elitelor U19, etapa 12: UTA - U Cluj 3-1 (2-1)

Astăzi, de la ora 12, pe Motorul, UTA U19 condusă de pe margine de Gaica și Ungur a reușit să câștige meciul cu U Cluj. Adversarii au pus probleme la începutul partidei, iar în minutul 24, pe fondul unei neatenții în defensivă, au reușit să deschidă scorul. Utiștii au răzbuna ratările pe finalul reprizei. În minutul 40 Simon pătrunde pe dreapta și pasează în careu pentru Mitrov, care egalează. După trei minute același Simon recuperează o minge în treimea adversă și marchează singur cu portarul.

Imediat după pauză, Mitrov (foto) primește o pasă peste apărarea clujeană și de la 20 de metri lobează peste portarul ieșit. Una peste alta, o victorie meritată, care o menține pe UTA pe primul în Liga Elitelor U19.

UTA: Opric - Haloș, Salka, Dardai, Mohaci, Gavrilă, Hrezdac, Vulturar, Oroian, Mitrov, Simon.
Au mai jucat: Boștină, Rădulescu.
Rezerve: Tirian, Pascu, Merian, Răzban, Paunchici.
Au marcat: Mitrov (40, 47), Simon (43).

Liga Elitelor U17, etapa 12: UTA - U Cluj 2-1 (0-1)

În cea de-a doua partidă a zilei, juniorii lui Donca, Mărginean și Țamboi au avut parte de un meci greu contra clujenilor de la U. Prima repriză a aparținut aproape în totalitate oaspeților. În minutul 30 la rampă iese Tirian care reușește să apere o lovitură de pedeapsă. După zece minute portarul arădean nu și-a mai putut salva echipa, centralul validând cu gol o minge care a depășit cu toată circumferința linia porții.

În partea a doua jocul s-a mai echilibrat, utiștii reușind și ei să pună în pericol buturile adverse. În minutul 60 Mercioiu este faultat în careu, iar centralul acordă penalty. Rotea l-a lăsat pe Onișor să execute lovitura de pedeapsă și se face 1-1. Egalarea zdruncină moralul clujenilor, care după cinci minute rămân în zece oameni. UTA continuă presiunea și cu zece minute înainte de final Mercioiu înscrie din careul mic pentru 2-1, scor final. Utiștii își iau astfel revanșa după acel 2-1 din tur și urcă pe locul patru în Liga Elitelor U17, Seria de Vest. 

UTA: Tirian - Tambor, Pătlăgică, Măgulean, Ursoi, Goldiș, Andrieș, Mercioiu, Borcea, Rotea, Maxim.
Au mai jucat: Popa, Bortiș, Turcanu, Putnic, Onișor.
Rezerve: Blaga, Dănilă.
Au marcat: Onișor (60), Mercioiu (81).

Liga Elitelor U16, etapa 12: UTA - CFR Cluj 3-1 (2-0)

Ieri, pe terenul din Sânicolaul Mic, UTA U16 a primit vizita celor CFR Cluj. Elevii lui Donca, Bogoșel și Țamboi și-au onorat postura de favoriți, iar la pauză conduceau 2-0 prin golurile lui Ciubăncan din penalti și Pele cu capul, după o lovitură de colț. Ceferiștii au încercat să revină în joc și au marcat în urma unui contraatac, la cinci minute după reluare. În minutul 61 Ungureanu a făcut 3-1, iar UTA continuă pe primul loc în Seria III din Liga Elitelor U16.

UTA: Blaga - Opriș, Pele, Cohuț, Șerengău, Mihai, Sarkozi, Ungureanu, Codrea, Ciubăncan, Lingurar.
Au mai jucat: Popescu, Ekmekci, Borhan, Cristea.
Rezerve: Brîndă, Babiciu, Vale.
Au marcat: Ciubăncan (2), Pele (22), Ungureanu (61).

Liga 4, etapa 7: CS Victoria Felnac - UTA II 5-1 (2-1)

Trupa lui Aslău și Petcuț s-au deplasat la Victoria Felnac pentru meciul din etapa a 7-a din Liga 4. Cu un nume predestinat, cei de la Victoria au luat toate cele trei puncte, chiar dacă primii care au marcat au fost utișii prin Merca. Până la pauză gazdele au preluat conducerea în doar două minute. În partea a doua experiența și-a spus cuvântul, iar felnăcanii au mai marcat de trei ori.

FOTO: Costel Șerban

UTA: Măcean - Maier, Nădăban, Moldovan, Cleuță, Merca, Turc, Miclea, Aslău, Deta, Sfîrlea.
Au mai jucat: Găină, Negrea, Irimia, Gădărici.
A marcat: Merca (29).

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri