Utiștii prefațează duelul de la Târgoviște. ”Nu avem de ce să ne temem. Trebuie să câștigăm!”

/media/stiri/0/3/829/big/curtuius_mihalcea.jpg

Antrenorul principal Adrian Mihalcea și căpitanul Marius Curtuiuș au vorbit astăzi despre primul meci al UTA-ei din sezonul 2017-2018. Sâmbătă dimineață, UTA e în fieful Chindiei Târgoviște, una din trupele tari ale ligii secunde.

”E un început în forță, jucăm la Chindia, o contracandidată la promovare, fără niciun dubiu. Luăm partea bună, începem campionatul concentrați. Dacă întâlneam o echipă mai slab cotată, poate aveam unele probleme din punct de veddere al atitudinii. Băieții sunt deja conectați, îi simt, îi văd dornici de un început bun, și asta contează cel mai mult. Chindia formează cam aceeași echipă de anul trecut. Au omogenitate foarte bună, organizare bună, jucători foarte interesanți, dar nu ne sperie, nu avem de ce să ne temem, mai ales după eforturile din această vară, au venit jucători experimentați și au rămas pe joc jucători importanți”, anticipează Mihalcea.

”Întâlnim o echipă care trage la promovare, e un derby, din acest punct de vedere. Mergem cu toată încrederea acolo, trebuie să câștigăm. Și-au păstrat în mare măsură lotul, îi văd constanți, iar noi am avut meciuri foarte grele cu ei de când au promovat. Pe hîrtie avem cel mai bun lot, va trebui s-o demonstrăm și pe teren.  Personal, îmi doresc să promovăm și cred că obiectivul e realizabil”, a punctat și Marius Curtuiuș.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 30-05-2020,    Meciul urmator

VS

30-05-2020 11:00

Stadion:

Parteneri