Zâmbet pentru Bătrâna Doamnă. ”Vă iubește din 1947!”

/media/stiri/0/3/240/big/paul_tudose.jpg

Ochii care văzuseră atâtea erau înseninați, după mult timp. Zâmbea, amintindu-și cum, în urmă cu foarte-foarte mulți ani, o anume ”Doamnă” îi intrase în suflet. O crezuse pierdută, însă ea rămăsese acolo. Lângă el, tânărul care-l ajutase să-și regăsească bucuria, zâmbea și el: ”Ești fericit, bunicule!”

Paul Tudose a împlinit 85 de ani pe 18 iunie. ”Vă iubește din 1947, din vremurile lui Petschovsky și, mai apoi, ale lui Domide. De curând, odată cu renașterea Bătrânei Doamne, a recăpătat plăcerea de a-i urmări meciurile. Se bucură de fiecare dată când are ocazia de a redescoperi clubul pe care l-a iubit o viață întreagă și pe care l-a considerat, până recent, dispărut”, erau rândurile trimise de Ionuț Muntean, cu rugămintea de a-l ajuta să-i ofere un tricou cu UTA bunicului său, de ziua lui.

Cei doi urmăresc UTA împreună, se arată încântați de tinerii care joacă azi în roșu și alb și glumesc pe seama faptului că ”Botiș o fi fost cu tine în clasă, bunicule, dar incredibil ce dăruire, ce determinare și ce siguranță dă apărării!”

Acum câteva zile, tricoul cu stema roș-albă a UTA-ei a ajuns în mâinile lui Paul Tudose. Reacția a fost emoționantă: ”Nu a mai zâmbit așa mult de o foarte lungă perioadă! Vă urează să redeveniți ce ați fost în vremurile de glorie! E alături de voi și în noul sezon și e sigur că de data asta promovați în A!”, ne-a răspuns Ionuț Muntean.

Pentru voi, dragi suporteri, mergem înainte și ne dorim să vă facem fericiți!

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 27-01-2021,    Meciul urmator

VS

27-01-2021 17:30

Stadion: ”Emil Alexandrescu”

Parteneri