Zi mare pentru cele două echipe de juniori mari ale UTA-ei!

/media/stiri/0/4/187/big/IMG_1405.jpg

Mâine, 12 mai, pe lângă meciul primei echipe, UTA e conectată la încă două confruntări importante. Cele două echipe de juniori mari ale clubului, Under 19 și Under 17, joacă pentru calificarea în finalele competițiilor pe care le-au abordat în acest sezon.

Ziua fotbalistică e deschisă de UTA Under 17. La ora 11:00, pe stadionul ”Banatul”, din cartierul Sînnicolau Mic, băieții lui Sandu Gaica și Adrian Ungur sunt față în față cu câștigătorii seriei estice din Liga Elitelor, cei de la Viitorul Constanța. Ca și calificați în Cupa României după superba victorie de miercuri, puștii arădeni încearcă să repete prestația și în campionat. Meciul e arbitrat de brigada Kovacs Szabolcs (Carei) – Kopriva Tamas, Kopriva Zsolt (ambii Satu Mare) și se vede în direct pe TV Arad!

Spre seară, pe stadionul șirian ”Otto Greffner”, UTA Under 19 dă piept cu Drobeta Turnu Severin, în turneul care decide una din finalistele Campionatului Național U19. Se joacă de la ora 18:00, iar Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat un trio din județul Timiș: George Roman – Alin Botaș, Alexandru Filip. Victoria băieților lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi înseamnă încă un joc, duminică, de la 17:00, în compania câștigătoarei din meciul Kiss Baia Mare – Gaz Metan Mediaș.

Succes ambelor echipe!  

Galerie foto

Ultimele stiri

12:30, 27-10-2019,    Meciul urmator

VS

27-10-2019 12:30

Stadion: ”Mircea Chivu”

Parteneri