Ziua derby-ului: ”Meciul în care te simți fotbalist!”

/media/stiri/0/3/941/big/IMG_3798.jpg

Câteva ore au mai rămas până la poate cel mai așteptat moment al toamnei: de la ora 15:30, stadionul ”Dan Păltinișanu” găzduiește o nouă ciocnire ASU Poli Timișoara – UTA Arad. E clipa pe care roș-albii speră s-o transforme într-un nou început, așa cum le-au cerut și suporterii la ultimul antrenament.

”Băieții vorbesc de ceva timp de acest meci, îl simt și ei, știu că e meciul în care te simți fotbalist. În lotul nostru există mulți care știu ce înseamnă un meci cu miză și mă aștept la un meci deschis. Timișoara joacă un fotbal destul de bun, are jucători buni pe plan ofensiv, joacă agresiv. În general, echipele lui Bogdan Andone practică un asemenea joc. Noi avem foarte multă calitate și experiență, sper să fie un meci plăcut. Vrem să câștigăm pentru a ne redobândi încrederea și entuziasmul”, a punctat antrenorul arădean Cristi Todea.

Arbitrii meciului: Adrian Illyes – Valentin Dumitru (ambii Ploiești), Adrian Vornicu (Iași). Rezervă: Dorin Voina (Reșița). Observatori: Dan Monea (Aiud), Viorel Lolea (Reșița).

Poli – UTA se vede pe Digi Sport, iar pe www.uta-arad.ro și pe paginile noastre din rețelele de socializare vă ținem la curent cu momentele importante ale meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 17-11-2019,    Meciul urmator

VS

17-11-2019 14:00

Stadion: ”Metaloglobus”

Parteneri