#33 Dragoș Balauru
25-01-2021, 11:47,
#1
#33 Dragoș Balauru
[Imagine: Portar33BalauruDrago.png]
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde
23-02-2021, 10:52, (Ultima modificare: 23-02-2021, 10:53 de UTAFan90.)
#2
RE: #33 Dragoș Balauru
Dragoș Balauru a reuşit să păstreze intactă poarta UTA-ei în meciul cu FC Botoșani (0-0), primul în dreptul său din acest sezon de Liga 1. Goal-keeperul de 31 de ani i-a ținut cu brio locul lui Florin Iacob, infectat cu COVID, făcând un meci aproape perfect. Intervenția asupra lui Keyta din a doua repriză a salvat-o pe echipa arădeană de un gol ca și făcut, dar și ieșirile pe centrări sau jocul cu piciorul au fost la înălțime.

La fel de adevărat este că și omologul lui Balaurul, „botoșăneanul” Hankic, a făcut un meci la fel de bun și ambii au ajuns în fața microfoanelor Digi Sport. „Ca și apărare, când nu iei gol, poți spune că e un meci perfect. M-am simțit bine, nu am simțit lipsa meciurilor, m-a ajutat și acea partidă din Cupă (n.a. 1-2, la Cluj). Ajungi la o anumită vârstă când poți intra pe teren să faci ceea ce trebuie. Din păcate, ne lipsesc jucători importanți din cauza acestui virus, dar și cei care vin de pe bancă au valoare. Sunt jucători foarte buni și și-au făcut treaba foarte bine”, a spus Dragoș Balauru după 0-0 cu moldovenii.

Dacă nu va avea ghinionul să se accidenteze la antrenamentele săptămânii, Balauru va apăra buturile arădene și sâmbătă, la Mediaș. „Noi avem tot timpul ca obiectiv victoria, asta ne dorim și cu Gaz Metan. Ne simțim mai bine în deplasare, acesta este un paradox. Mergem și acolo și jucăm, ca la fiecare meci, pentru cele trei puncte”, a adăugat Balauru., câștigător al Cupei și Supercupei României cu Voluntari

Partida din această seară a fost prima pentru Balauru în tricoul UTA-ei la Arad. Goalkeeperul a mai îmbrăcat tricoul „Bătrânei Doamne” în două deplasări: remiza cu FC Argeș din play-off-ul ligii secunde și înfrângerea din Cupa României cu Universitatea Cluj.

https://www.sportarad.ro/2021/02/22/bala...e-trebuie/
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde
15-03-2021, 14:12,
#3
RE: #33 Dragoș Balauru
Florin Iacob a ieșit pozitiv la COVID înainte de meciul UTA-ei cu FC Botoșani, iar între buturi a intrat Dragos Balauru. Experimentatul goalkeeper a avut prestații bune, în 270 de minute a încasat câte un gol (decisive, însă) cu CFR Cluj și FCSB, ambele după lovituri de cap din apropiere.

Și, dacă la execuția lui Vinicius poate ar mai fi putut făcut ceva, la „capul” lui Moruțan, din această seară, absolut nimic. „Este din nou înfrângere în fața unei echipa bune a acestui campiona. Din păcate, nu am reușit să facem ceea ce ne-am propus, am rămas foarte devreme în zece oameni și a devenit imposibil să revenim. Eu am avut meci greu în repriza a doua, colegii au urcat mai mult, am încercat să revenim, nu aveam ce pierde, vroiam să obținem măcar un egal. Asta e, rămâne să abordăm meciurile ce vin la victorie. Urmează un meci în deplasare, unde ne-a ieșit mai bine. Am încredere în băieți, va veni curând și a doua victorie acasă”, a spus Balauru la finele disputei cu FCSB.

Portarul de 31 de ani știe de ce UTA a rămas în inferioritate numerică. „Isac a luat al doilea galben din cauza lipsei de experiență, la primul a făcut fault ușor și trebuia să nu mai riște. Chiar dacă ai dreptate sau nu, nu merită riscul”, a mai afirmat Balauru.

https://www.sportarad.ro/2021/03/14/bala...a-revenim/
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde
17-04-2021, 19:15,
#4
RE: #33 Dragoș Balauru
Avem nevoie mare de acesti 2 portari, le expira contractul. Conducerea are de lucru, sper sa semneze contracte bune:
https://www.sportarad.ro/2021/04/17/bala...acolo-sus/
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)