UTA in Cupa Romaniei 2013-2014
08-06-2014, 10:01,
#21
RE: UTA in Cupa Romaniei 2013/2014
Citat:Nagy: „O finală peste nivelul Ligii a IV-a între cele mai bune echipe din județ”

Ca și în meciul de campionat din Micalaca, UTA a muncit mult pentru a trece de rivalii de la Gloria în finala Cupei. Echilibrul s-a rupt în cea de-a doua repriză de prelungiri, după reușitele lui Nădăban și Capătă. „Ne bucurăm și pentru acest trofeu, însă adevărata finală o vom juca pe 21 iunie. Sperăm să ne bucurăm și mai mult după meciul de la Lugoj. S-a văzut și astăzi că într-o finală se poate întâmpla orice, cu prelungiri și ocazii create de-o parte și de alta, așa că trebuie să ne mobilizăm la maxim la partida de peste săptămâni”, a punctat Roland Nagy, care intenționează să-și deplaseze elevii la Lugoj cu trei-patru zile înaintea confruntării într-un mini stagiu de pregătire.

Referindu-se efectiv la disputa cu Gloria, tehnicianul „alb-roșiilor” a spus: „Fără îndoială, s-au confruntat cele mai bune două echipe din campionat. Două echipe vii, bine organizate, care se pregătesc serios zi de zi și se exprimă peste nivelul Ligii a IV-a. Am avut și puțin noroc, am înscris primii și asta a decis practic meciul”.

Nagy a fost inspirat trecându-l pe Nădăban din centrul liniei mediane pe banda stângă și introducându-l pe Capătă pe gazon pentru ultimele zece minute. „Îl cunosc bine Nădăban, știu că dă un randament bun pe orice poziție la mijloc. Despre Capătă știam că e proaspăt și că va avea cel puțin o ocazie de gol și iată că a marcat. E o mică satisfacție și pentru mine fiindcă i-am tot sucit și învârtit pe atacanții noștri. Ne-am decis greu asupra atacantului care să-l acompanieze pe Cipri Rus, azi am optat spre exemplu la Popa, iar copilul a evoluat destul de bine. Apoi e meritul atacantului care vine de pe bancă cu o reușită de acest gen și te pune în încurcătură și pentru meciul ce urmează, care e tocmai barajul de promovare în Liga a III-a”, a mai menționat fostul mijlocaș al Stelei.

SURSA: SportArad
Răspunde
08-06-2014, 14:12,
#22
RE: UTA in Cupa Romaniei 2013/2014
O nelamurire: daca UTA promoveaza in liga a 3-a, nu primeste oricum loc in Cupa Romaniei in faza urmatoare? Adica pentru UTA jocul acesta a avut alta miza, in afara faptului de a arata (inca odata) ca e cea mai buna din judet?
Răspunde
08-06-2014, 15:05,
#23
RE: UTA in Cupa Romaniei 2013/2014
In mod logic primeste loc in Cupa aferent statutului sau de divizionara C. Nu stiu daca Gloria va primi dreptul sa participe in Cupa nationala ca fiind finalista. Daca nu castigam barajul atunci meciul de ieri ne permite participarea in Cupa.
Răspunde
24-06-2014, 13:52, (Ultima modificare: 24-06-2014, 14:02 de I 929.)
#24
RE: UTA in Cupa Romaniei 2013/2014
Am văzut că pe 28 iunie va avea loc Adunarea Generală a F.R.F. în care se va stabili componenţa seriilor,numărul echipelor şi sistemul de joc pentru Liga a III a. Până la începutul campionatului însă cel mai probabil vom avea de jucat în Cupa României. De pe siteul FRF nu îmi dau seama dacă vom juca în Cupă ca urmare a promovării sau a Câştigării Cupei judeţene. Cred că mai degrabă e vorba de ultima variantă, participarea fiind admisă în funcţie de rezultatele din sezonul trecut.
Cert e că anul trecut s-a jucat primul meci de cupă la mijlocul lunii iulie. Gloria (câştigătoarea Cupei) a jucat atunci pe 19 iulie 2013 cu Vladimirescu (echipă care a retrogradat din C la finalul ediţiei 2012-2013 şi nu s-a mai înscris în D ediţia 2013-2014). Anul ăsta nu avem echipă de C retrogradată sau măcar în play-out, aşa că e posibil să jucăm cu vecini de judeţ...Big GrinBig GrinBig Grin Da, eu zic că e posibil să jucăm cu ASU pentru că nici ei nu au echipă de C care să fi retrogradat... Deci dacă nu vor chema în Cupă vicecampioanele judeţelor unde campioana a promovat în C (ca la noi), atunci Aradul şi Timişul NU vor avea alte reprezentante în această fază. Vedeţi eventual ce înţelegeţi şi voi din tabelul de mai jos (faza I a cupei ediţia 2013-2014), unde am văzut că acolo unde s-a putut au fost împerecheate echipe din acelaşi judeţ

http://frfotbal.ro/index.php?competition...pa_id=8888

Ar trebui să avansăm cât mai mult în cupă din motive clare pentru toată lumea. De abia din etapele IV şi V vor intra în joc echipele de Liga a II a.

Later edit: Uitându-mă din nou pe tabelul de mai sus am văzut că pe coloana din stânga nu apar echipe din acelaşi judeţ şi atunci presupun că alea sunt toate câştigătoarele cupelor, fiind împerecheate cu echipe de C. Asta însă nu exclude, zic eu, posibilitatea unui meci cu ASU Poli TM în faza a doua, care anul trecut s-a ţinut pe 30 iulie. Totul depinde de momentul când vor intra în competiţie echipele arădene şi timişene de divizia C. Sau mă rog, totul depinde de cum decide Federaţia...
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)