Meciuri amicale in sezonul 2013-2014
04-04-2014, 16:04, (Ultima modificare: 04-04-2014, 21:38 de Kidu.)
#1
Meciuri amicale in sezonul 2013-2014
Ineul și UTA pregătesc derby-urile din weekendul următor

Cum echipa zărăndană are etapă liberă în Liga a 3-a, iar UTA va disputa un simplu antrenament cu public în compania Forestei Sînpetru German în această seară (ora 19) în Calea Aurel Vlaicu, cele două echipe și-au dat întâlnire pentru un meci amical, elocvent pentru derby-urile de la finalul săptămânii viitoare. Ineul o găzduiește pe Național Sebiș pentru biletele de play-off, iar „alb-roșii” merg la Pecica pentru finala campionatului.

„Alb-albaștrii” chiar doresc să știe unde se află după eșecul de la Dej și remiza internă cu Turda, iar echipa lui Nagy e un adversar redutabil. „Chiar dacă UTA are meci oficial în această seară, cred că mulți dintre titulari vor juca împotriva noastră. Va fi un joc util pentru ambele formații, sunt convins de asta”, a spus Adrian Abrudean despre partida de verificare de sâmbătă dimineață, de la ora 11, de pe arena „Motorul” din Aradul Nou. Confruntându-se cu o întindere musculară, Băd va reveni la pregătire de abia de luni pentru a fi apt pentru meciul cu sebișenii, dar, în rest, tot lotul e valid.

Până una alta, antrenorul Ineului e interesat de jocul din această după-amiază, de la Sebiș, acolo unde evoluează următorul său adversar și FC Zalău, una dintre contracandidatele la ocuparea ultimelor locuri de play-off. „Nu sunt foarte interesat de rezultatul de la Sebiș, pe mine mă interesează echipa mea. Dacă noi batem Sebișul etapa următoare mergem în play-off, indiferent de ceea ce se întâmplă pe celelalte terenuri”, mai spune „Știli” Abrudean.

(http://www.sportarad.com)
Răspunde
05-04-2014, 18:43,
#2
RE: Meciuri amicale in sezonul 2013-2014
În așteptarea „finalelor”: UTA – CS Ineu 3-2

Și pe UTA și pe Ineu le așteaptă un meci crucial la șapte zile distanță de repetiția de astăzi. Alb-roșiii au derby-ul din fieful Progresului Pecica, în vreme ce alb-albaștrii se duelează cu vecinii de la Sebiș pentru a fi siguri de play-off în Liga a III-a. Amândouă au fost „spionate” de viitorii adversari, Ionuț Popa și Dinu Maghici ocupând câte un loc în tribunele de la „Motorul”

Roli Nagy și ai săi au uitat rapid de uraganul dezlănțuit vineri seară asupra celor de la Foresta și au jucat serios. Exact la fel au procedat și băieții lui „Știli” Abrudean, așa că a rezultat un meci ce a trecut dincolo de senzația unui amical.

La prima apariție periculoasă în fața careului, Hlistei a deschis scorul! Blondul mijlocaș ofensiv a primit mingea în marginea careului, s-a dus ușor în stânga, a simulat șutul în două rânduri, iar a treia oară a finalizat la colțul lung, lângă bară, 1-0 (10).

Ineuanul Kocsis a scăpat de la limita off-side-ului și a tras pe lângă din careu (17), apoi Capătă a șutat din alergare de la 20 de metri, Cioară respingând cu un efort mare (27).

Egalarea a venit de la doi dintre cei mai experimentați oameni ai zărăndanilor: Iambor a executat viclean o lovitură de colț, iar Georgiu s-a infiltrat în careul mic și a împins în plasă, 1-1 (33).

UTA a trecut din nou în avantaj, după ce Țoca n-a avut alternativă să-l oprească pe Capătă decât punând mâna pe minge. Alin Deac a dictat penalty și Nădăban a făcut 2-1 (39). La ultima fază a reprizei, Suslak a centrat de pe stânga, dar Varga, singur cu Cioară din 5 metri, a reluat peste transversală.

La reluare, Francescu (52, peste poartă) și Drăgan (54, șut reținut) l-au încercat pe Mitrea de la distanță, în timp ce Leucuța finaliza la o palmă de bara de sus centrarea lui Copil (56).

O acțiune rapidă a purtat mingea pe traseul Suslak – Copil – Cl. Popa, Bak evidențiindu-se la șutul ultimului (62). La fel a făcut-o goalkeeper-ul Ineului la incursiunea lui Suslak (73).

Ineul și-a semnalizat intenția revenirii în atac la lovitura liberă executată excelent de Țoca de la 20 de metri prinsă de Mitrea (75). Țoca a jucat însă din nou rolul eroului negativ, când a oprit pătrunderea lui Cl. Popa în suprafața de pedeapsă a vizitatorilor prin fault și s-a făcut 3-1, Copil transformând cu calm penalty-ul acordat de Deac (78).

Oaspeții nu s-au împăcat cu situația și aveau să scadă diferența grație lui Alin Drăgan – atacantul a fost precis când a primit mingea în 12 metri lateral dreapta și l-a executat pe Mitrea cu șut la colțul lung, 3-2 (85) scor final.

UTA: Mitrea – Ad. Popa (81 Wild), Cotoc, Botiș, Suslak – Leucuța (65 Măgulean), Nădăban (81 Avrămuțiu), Varga, Hlistei (65 C. Rus) – Fl. Pavel (46 Copil), Capătă (60 Cl. Popa, 79 Gheorghiță).

Ineu: Cioară (46 Bak) – Cornea (46 Voștinar), Nicolau, Țoca, Tătar (66 Tomuț) – Francescu (70 Ghergar), Necșulescu – Kocsis (46 Talpaș), Iambor, Georgiu – Drăgan.

http://sportarad.ro/in-asteptarea-finale...-ineu-3-2/
Răspunde
05-04-2014, 19:57,
#3
RE: Meciuri amicale in sezonul 2013-2014
Un rezultat bun si un exercitiu util pentru meciul de sambata viitoare. Personal n-am nicio emotie la Pecica si le vom da trei boabe ca nimic. Am pronostica acelasi lucru si la meciul cu Gloria insa numai nesansa si terenul ala execrabil au facut ca scorul sa nu fie mai mare.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)