Stiri din sezonul 2013-2014
25-06-2014, 23:06, (Ultima modificare: 25-06-2014, 23:07 de I 929.)
#81
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Nu cred că stadionul Motorul e mai naşpa decât cel din Ineu, de exemplu, unde anul trecut s-a jucat fără probleme şi mai ales nu cred că sunt aşa de mari lispuri încât UTA sa nu îşi poată juca acolo primul meci oficial care e posibil să fie cupa la mijlocul lunii viitoare. Primăria nu are decât să-l facă în primul rând re-omologabil pentru C şi B iar apoi să asigure nişte condiţii mai decente şi pentru spectatori: tribune suplimentare, toalete şi neapărat zic eu pavarea/asfaltarea zonei dintre gard şi tribune.

Cât de absurd ar fi să nu avem unde juca?
Răspunde
25-06-2014, 23:39,
#82
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Redpunk_one: „După foarte mulți ani, suporterul utist e fericit, liniștit, sigur de viitorul frumos al clubului”

Barajul de promovare dintre UTA și Retezatul Hațeg a scos în evidență emulația din jurul noii echipe fanion a Aradului. Galeria, dar și mulți suporteri de rând, au ținut șă-și încurajeze favoriții la Lugoj, impresionându-i pe privitorii neutri prin patosul scandărilor și spectacolul de culori și lumini.

Dar, pe gardul din fața fanilor a fost expus și un banner care reflectă – oarecum – și apăsarea sufletească simțită de Aradul fotbalistic în momentul schimbării „macazului”. „De ce timpul să ne judece? Pentru că începând din luna ianuarie s-au emis tot felul de păreri, multe dintre ele acuzatoare la adresa celor de la Suporter Club UTA, cum că am trădat clubul, legenda, pentru interesele lui Falcă sau Meszar. Apoi, s-a spus că echipa nu va câștiga campionatul și chiar dacă o va face și va promova nu va avea drept de a juca în Liga a III-a. Toate au fost simple baloane de săpun, s-a dovedit și se va mai dovedi și în viitor că am urmărit doar interesul UTA-ei când am luat decizia să ne dezicem de clubul lui Catanzariti și Marțian, care e ca și falimentat. De aceea, am vrut să le transmitem tuturor că doar timpul ne va judeca, cu mențiunea că procesul nostru a început deja și există mari șanse de câștig. Și, nu numai pentru noi, ci și pentru generațiile ce vor urma”, a spus Dan Proca, președintele SCU.

Tot sâmbătă, înainte de a se urca în autocarele pentru Lugoj, suporterii „Bătrânei Doamne” au făcut o poză pentru eternitate. Îmbrăcați în tricourile albe inscripționate cu anul de înființare a celei mai titrate grupări din Provincie, fanii s-au postat la tribuna I a arenei „Francisc Neuman”, arenă care a intrat deja în proces de renovare. „Nu puteam scăpa ocazia să mai intrăm odată pe vechiul stadion, martorul atâtor rezultate mărețe ale clubului nostru drag și să ne facem o poză în semn de rămas bun, dar și de speranță pentru un viitor demn de tradiția UTA-ei”, a mai explicat liderul „tifosilor”.

Acesta a apreciat și răspunsul arădenilor la chemarea galeriei la Lugoj. „Cred că au fost în jur de 1000 de utiști sâmbătă. La tribuna a II-a am fost în jur de 6-7 sute, dar am văzut bucurându-se la goluri destui oameni și la tribuna I. Pentru istoria glorioasă a UTA-ei, câștigarea unui baraj de promovare în eșalonul trei nu înseamnă mare lucru, dar importantă rămâne emulația în jurul acestei echipe”, mai consideră Proca.

Ca la Tauț sau Zăbrani, suporterii „textiliști” au ajuns în teren, chiar dacă cu prima ocazie gardurile au fost forțate din motive nefericite: „S-au adunat prea mulți ani de necazuri, frustrări, rezultate și situații nedemne pentru un club ca UTA, așa că am ajuns să ne manifestările noastre, la nervi sau bucurii, sunt explicabile. Până la urmă, nu s-a întâmplat nimic rău, nimeni nu a avut de suferit, cred că Lugojul a trăit un spectacol fotbalistic, în iarbă și tribune, de bună calitate”.

Concluzionând, Dan Proca subliniază prima satisfacție a suporterului „textilist” odată cu îmbrățișarea noului proiect. „Cred că pentru prima oară în ultimii zece ani, în această vară nu stăm ca pe ace de frică să nu ne desființeze Borugă, Sandu Ion, Bara, Chirilă, Catazariti, Olaru sau Marțian. Știm că există stabilitate financiară și sportivă la UTA, că echipa se va reuni conform unui program bine stabilit, se vor face transferuri, vom avea lot și am impresia că ne va fi mai ușor să promovăm în Liga a 2-a decât ne-a fost să ajungem în Liga a III-a. Și mai sunt convins de un lucru. Că dacă acest proiect se derulează conform promisiunilor și semnalelor pozitive pe care le primim zi de zi, iar dacă se va construi și noul stadion, arădenii vor veni alături de echipă în număr mare. Chiar și în Liga a II-a, UTA nu va avea sub 5000 de oameni alături de ea”, a concluzionat Dan Proca.

http://sportarad.ro/proca-dupa-foarte-mu...-clubului/
Răspunde
25-06-2014, 23:46,
#83
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
De unde stii ca am fost eu ? Smile))
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)