Mevlan Adili
13-06-2017, 3:57,
#1
Mevlan Adili
Cel mai bun transfer din ultimii ani ! Un adevarat stalp de baza in aparare, nu am mai avut un asa aparator de multi ani. Ar trebui sa-i prelungim contractul fara a mai sta pe ganduri.
Răspunde
13-06-2017, 7:58,
#2
RE: Mevlan Adili
Şi nu doar atât. Ştie şi cu mingea. Urcările lui au coerenţă, pasele sau centrările sunt corecte şi nu pierde mingea pe fază ofensivă. Fără a fi vreun virtuoz e un jucător mai complex decât pare la prima vedere.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
13-06-2017, 11:27,
#3
RE: Mevlan Adili
(13-06-2017, 7:58)Giuliano a scris: Şi nu doar atât. Ştie şi cu mingea. Urcările lui au coerenţă, pasele sau centrările sunt corecte şi nu pierde mingea pe fază ofensivă. Fără a fi vreun virtuoz e un jucător mai complex decât pare la prima vedere.

De acord, are consistenta in joc, dupa parerea mea are valoare certa de Liga I si ar trebui facut tot posibilul de catre conducere sa fie pastrat.
<--> FORZA UTA <-->
Răspunde
13-06-2017, 19:52,
#4
RE: Mevlan Adili
Foarte util! Si parca creste de la meci la meci. La ora aceasta e peste Manea, Gligor si Filaret. Stie si cu mingea, nu e fricos, si am vazut o determinare cum rar vezi la ceilalti jucatori din lotul actual. Luni ne-a salvat in vreo 2 situatii extreme pe care scria gol si mai apoi, amuzant, isi si certa colegii din aparare.
Răspunde
14-06-2017, 0:27,
#5
RE: Mevlan Adili
Cel mai bun transfer facut de club
Merita tot respectul nostru este un baiat model a reusit sa se impuna pe postul lui
Cu siguranta e omul potrivit doar sa-l poata tine clubul cat mai mult la noi ca valoarea lui la vanzare va fi peste cea a lui Man daca promoveaza
Răspunde
15-06-2017, 5:30,
#6
RE: Mevlan Adili
E clar ca a venit la noi ca sa fie vazut si sa joace mai sus. Nu cred ca o sa-l putem tine in Liga 2 inca un sezon.
Răspunde
04-01-2018, 17:35,
#7
RE: Mevlan Adili
Ma bucur pt Adili. Un baiat de caracter care chiar daca a facut uneori jocuri mai slabe sau in nota echipei , aveai senzatia ca macar incearca si da totul din el. Bafta lui si dupa cum se pare poate va juca la anul in Europa cu noua sa echipa.

http://liga2.prosport.ro/seria-1/bursa-t...a-16915878

Primul jucător de care s-a despărţit UTA în această iarnă a semnat cu liderul din Macedonia
Adus în urmă cu un an la UTA din prima ligă a Macedoniei şi văzut ca un jucător cu potenţial care poate ajuta echipa şi în Liga 1, în cazul în care va promova, Mevlan Adili (23 de ani) a fost primul care s-a despărţit în această iarnă de gruparea arădeană. Fundaşul nu a acceptat noua politică a clubului, de reducere a salariilor, şi a preferat să ajungă la un acord de reziliere amiabilă a contractului.

Experienţa de la UTA, în care a strâns 27 de meciuri în campionatul Ligii 2, nu a fost în zadar pentru Adili. Acesta s-a reîntors în ţara sa natală şi a semnat cu liderul din prima ligă, KF Shkendija, o echipă pentru care a mai evoluat pentru scurt timp în 2015. Ulterior, fundaşul macedonean a semnat cu FK Shkupi, de la această echipă ajungând apoi, în luna februarie 2017, la UTA.

Ieri, fostul utist a fost prezentat oficial la FK Shkendija, iar de astăzi începe pregătirea cu noua sa echipă. Primul meci oficial pentru Adili la Shkendija ar putea avea loc pe 14 februarie, cu Vardar Skopje, a doua clasată. Diferenţa dintre cele două echipe este de opt puncte.

KF Shkendija, vicecampioană în sezonul trecut, a ajuns în acest sezon al Europa Leaque până în play-off, acolo unde a fost eliminată de AC Milan. A pierdut cu 6-0 în Italia şi cu 1-0 pe teren propriu.

”Fiecare început are propriul sfârşit, vreau să mulţumesc preşedintelui clubului Alexandru Meszar şi staffului care a avut încredere în mine şi m-a adus la UTA şi vă mulţumesc tuturor colegilor şi antrenorului Laurenţiu Roşu care m-au ajutat şi m-au aşteptat foarte bine şi foarte pozitiv, mulţumesc mare pentru fani şi grupul de fani #UltrasArad care m-au încurajat şi m-au susţinut şi nu m-au lăsat niciodată să mă simt străin. UTA, întotdeauna în inima mea”, a scris Adili pe pagina sa de facebook la despărţirea de UTA. Macedoneanul fusese adoptat repede de suporterii utişti datorită prestaţiilor şi devotamentului său. În a doua parte a sezonului trecut a evoluat în 11 meciuri pentru echipa arădeană, iar în actualul campionat a jucat în 16 meciuri, toate ca titular, reuşind să înscrie şi un gol, cu Academica Clinceni (3-0).
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)