Fotbalul judetean aradean
03-02-2016, 11:48,
#81
RE: Fotbalul judetean aradean
https://www.flickr.com/photos/129490391@...891/page2/
Poftim condiții la Moneasa: noi ne-am antrenat la Dezna (cred că și ASU), Cermeiul se antrenează în tabăra de copii.

Apropo de ASU, vor juca un meci cu Cermeiul la Dezna, apoi cu Chișineu Criș la ... Socodor. Văd că le priește la noi în județ.
Răspunde
15-02-2016, 21:54,
#82
RE: Fotbalul judetean aradean
sa inteleg ca fac si acolo un kaufland?         
Răspunde
15-02-2016, 23:47,
#83
RE: Fotbalul judetean aradean
Da-ne niste detalii. Si nu mi-o lua in nume de rau, dar cand vrei sa fotografiezi ceva, intoarce telefonul, pune-l in "landscape mode", asa o sa ai cadru mai larg...
Semper Fidelis
Răspunde
16-02-2016, 0:09,
#84
RE: Fotbalul judetean aradean
Unde e asta, în Subcetate pe CSŞ? Acolo cică se face o bază de antrenament pentru Campionatul European de aruncări lungi, 12-13 martie. Competiţia oficială va fi pe Gloria.
Răspunde
16-02-2016, 2:31,
#85
RE: Fotbalul judetean aradean
da da...pe css,
eram doar in trecere si am facut rapid 2 poze. nu prea m-am uitat cum arata, am cautat pe net sa vad care ii treaba si nu am gasit nicaieri nimic de asta am intrebat.
Răspunde
19-06-2016, 0:27,
#86
RE: Fotbalul judetean aradean
Gloria Cermei 1 : 0 Viitorul Feleacu
Răspunde
22-02-2018, 0:42,
#87
RE: Fotbalul judetean aradean
http://sportarad.ro/2018/02/21/aprilie-l...-en-titre/

În aprilie, la Arad, o echipă de fotbal de 2008 și mai mică își ia biletele pentru finala de la Viena: Chelsea e campioana en-titre!

Academia Ladislau Broșovszky aduce în orașul nostru una dintre cele mai importante competiții globale rezervate fotbaliștilor născuți în anul 2008 și mai mici, Champions Trophy U 10. Pe 21 aprilie, pe terenul „Broșovszky – CPL”, din Grădiște, participantele se bat pentru un loc la turneul final de la Viena, programat între 15 și 17 iunie, unde se va juca cu trofeul pe masă.

Competiția de la Arad e organizată în sistem Open și la ea poate lua startul orice formație din țară și chiar străinătate, singura condiție fiind achitarea a 70 de euro în contul Academia Broșovszky, str. Tudor Vladimirescu nr.17-19, IBAN RO11BUCU1011215954018EUR deschis la Alpha Bank România , cu detaliile de plată: CT Arad – numele clubului participant.

Numărul formațiilor participante va fi dictat de cererea existentă. „Vor fi minim 16, maxim 20 de echipe ce vor lua startul la această competiție. În funcție de asta, vor exista patru grupe de calificare, de către 4 sau 5 echipe fiecare, iar câștigătoarea va fi printre cele 128 de formații ce pleacă în Capitala Austriei la mijlocul lunii iunie. Din câte știm noi, sunt 50 de turnee de acest gen în toată Europa, plus două în China, iar o parte dintre finaliste, vorbim despre grupări puternice din Europa, ca Juventus, Manchester City, AS Roma, Barcelona sau altele, au parte de wild-carduri. Ca să vă dați seama de dimensiunea întrecerii, vă spunem doar că londonezii de la Chelsea sunt campionii en-titre, iar în 2016, trofeul a mers la Lisabona, la copiii Benficăi. Pentru Academia Broșovszky e onoare că poate aduce la Arad o competiție organizată sub egida UEFA. Facem tot posibilul să contribuim la creșterea nivelului fotbalistic juvenilor în orașul și județul nostru, iar cu acest Open facem, zicem noi, o bună propagandă”, spune Rolland Szabo, președintele Academiei Ladislau Broșovszky. De altfel, gruparea „negru-verde” e prima înscrisă la start cu echipa pregătită de Vasilică Georgiu și Marius Ciubăncan.
Răspunde
16-05-2018, 20:06,
#88
RE: Fotbalul judetean aradean
Pe zi ce trece ii doresc tot mai mult trecerea in nefiinta faraonului nostru mult "iubit"

https://specialarad.ro/video-ul-cu-momen...existente/

Un tânăr de 18 ani s-a accidentat grav pe terenul de la Sânnicolau Mic, în timpul unei partide de fotbal. A fost dus la Spital

În urmă cu câteva momente, în minutul șase în timpul unui meci de fotbal disputat pe stadionul (dacă se poate numi așa!) din Sânnicolau Mic, între echipele Zăbrani și Sântana, în semifinala de Cupa României, un tânăr de 18 ani (Vlăduț Stanciu din Caporal Alexa) s-a accidentat extrem de grav, fiind necesară intervenția unui echipaj de la Ambulanța Arad. Acesta s-a lovit de un alt jucător, după ce a intrat prin alunecare, datorită stării dezastruoase a terenului. Acesta este lovit la șold și la coaste. Ambele echipe au fost de acord ca arbitrii să oprească meciul, acesta desfășurându-se în condiții improprii unei partide de fotbal, fiind efectiv plin de apă.

UPDATE: Starea tânărului a fost stabilizată de către echipajul de la ambulanță stabilă, acesta pierzându-și cunoștința în momentului coliziunii, iar diagnosticul prezumtiv este: contuzie toracică și contuzie la sold. În momentul de față se află la secția UPU pentru investigații amănunțite.

UPDATE 2: Episodul rușinos când jucătorii, împreună cu fanii și presa, scoteau apa de pe stadionul Motorul cu prosoape, mături și ușile rupte de la vestiare, revine în mintea tuturor arădenilor atunci când vizionează clipul de mai jos. Dacă atunci Aradul și-a plecat capul de rușine, imaginile cu jucătorii care măturau și strângeau apa devenind subiect național, ne întrebăm oare de ce nu s-au tras învățăminte din calvarul acela? Mai mult decât atât, cum de li s-a permis jucătorilor să joace în asemenea condiții periculoase și imposibile?
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)