#55 Evgenyi Shlyakov
25-01-2021, 11:34, (Ultima modificare: 01-02-2021, 10:21 de UTAFan90.)
#1
#55 Evgenyi Shlyakov
[Imagine: 55555.png]
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde
05-04-2021, 10:59,
#2
RE: #55 Evgenyi Shlyakov
Ajuns în această iarnă la UTA, Evgeniy Shlyakov (29 de ani) a avut prestații bune în tricoul „roș-alb”. Astăzi, rusul a înscris primul gol în România, în victoria cu 2-0 împotriva lui Sepsi. Momentul a fost unul special pentru fundașul utist, deoarece soția sa, Ecaterina, a fost de față la triumful utist. De altfel, după ce a înscris, Evgeniy a făcut un semn spre tribuna oficială, dedicându-i reușita perechii sale.

Interesant este că Shlyakov a marcat la prima sa acțiune purtată în banda dreaptă, după ce, timp de 80 de minute, a activat în stânga. Dar, problema fizică a lui Tomozei (celalălat marcator al arădenilor cu Sepsi) și intraraea lui Roumpoulakou l-a dus pe fotbalistul rus în dreapta, acolo unde a primit o pasă excelentă de la Roger și a marcat din 6 metri pe lângă Niczuly.  „Sper că nu va fi ultimul meu gol la această echipă. Am fost foarte fericit că soția mea a venit astăzi să mă susțină și am putut să-i dedic primul meu gol marcat în România. Sper că echipa va continua cu aceeași energie și în următoarele meciuri. E doar o coincidență că am marcat atât eu, cât și Tomozei, pentru mine nu e o problemă să schimb poziția în teren. Mă bucur că Roger a fost generos și mi-a dat acea pasă, pentru că a dus la un gol”, a spus singurul fotbalist rus din Liga 1.

Apărătorul sosit de la FK Tambov („lanterna roșie” din prima ligă rusă) nu era la echipă în octombrie, când UTA a obținut primul și ultimul succes pe noua arenă „Francisc Neuman”, 1-0 cu Chindia. „Suntem fericiți că am rupt însfârșit această barieră, care nu ne lăsa să câștigăm acasă. Din păcate, fanii nu au putut vedea de pe stadion această victorie și nu ne pot susține, sperăm că vor reveni cât mai curând. Cu ajutorul lor sunt convins că vom obține mai multe victorii. În Rusia spre exemplu, le este permis suporterilor să intre pe stadioane”, a mai precizat Shlyakov.

Prezența arădenilor în play-out a fost confirmată astăzi, odată cu victoria Botoșaniului (1-0) din meciul cu Viitorul.  Evgeniy Shlyakov e optimist și nu crede că utiștii vor avea probleme în „zona roșie” a clasamentului. „Suntem toți foarte ambițioși, nici nu ne gândeam că vom evolua în play-out, este un lucru trist pentru noi. Cu toate astea, nu cred că ne vom lupta pentru evitarea retrogradării, vom încerca să ajungem cât mai sus în play-out”, susține rusul.

Shlyakov a marcat ultimele sale goluri (trei la număr) în liga a doua din țara natală, în sezonul 2017-18, când evolua pentru FK Tambov. Doar unul dintre ele a fost din acțiune însă, celelalte două fiind marcate din lovituri de la 11 metri. În Liga 1 a strâns deja zece prezențe pentru UTA, 854 de minute și golul de astăzi cu care a pecetluit soarta întâlnirii cu Sepsi.

https://www.sportarad.ro/2021/04/05/shly...t-mai-sus/
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)