#4 Alexandru Benga
25-01-2021, 11:35,
#1
#4 Alexandru Benga
[Imagine: Funda4BengaAlexandru.png]
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde
05-02-2021, 14:25,
#2
RE: #4 Alexandru Benga
„Bătrâna Doamnă" a obținut cea mai comfortabilă victorie a sezonului pe terenul Academicii Clinceni, 3-0, prin reușitele semnate de Antal, Rusu și Roger. Fundașul Alexandru Benga a făcut un meci aproape perfect, în tonul prestațiilor avute în general în meciurile din deplasare.

Experimentatul fundaș consideră că UTA s-a adaptat mai bine terenului destul de greu din județul Ilfov, dar are și meritul de a fi rămas fidelă principiilor ei, chiar și după eșecurile dureroase de pe teren propriu, cu FC Argeș sau Dinamo. „Am jucat pe terenul unei echipe foarte bune, însă cred că am făcut o partidă foarte inteligentă. Am știut să ne adaptăm mai bine la condițiile de joc, am profitat de minusurile lor, am avut și puțină șansă, iar în final câștigăm cu un rezultat clar și asta e foarte important pentru noi. Veneam după înfrângerea cu Dinamo, meci din care puteam scoate un rezultat mai bun, jocul a arătat destul de bine și în acel meci. Am rămas echilibrați, ne-am ținut de principiile noastre, știam ce capacitate avem, aveam încredere în noi și știam că la orice meci putem scoate un rezultat bun. Dacă în multe partide nu am fost inspirați în fața porții, iată că astăzi am reușit să marcăm de trei ori, am avut și alte ocazii, dar și puțină șansă. Când ai ambiție, determinare și o echipă unită, poți scoate rezultate foarte bune”, consideră Benga.

Cu victoria de astăzi, UTA se apropie la doar un punct de ultimul loc de play-off, ocupat de fosta echipă a lui Benga, Chindia Târgoviște. „Înainte de a ne gândi la play-off ne gândim la următorul meci (n.a. cel de duminică, de la Arad, cu Hermannstadt). Suntem conștienți că suntem o echipă nou-promovată și în trecut acestea au avut emoții cu salvarea de la retrogradare în primul lor an în Liga 1. Pe de altă parte, știm că suntem o echipă puternică, știm că avem un vestiar unit și știm cum muncim. Vom lua fiecare meci în parte și, dacă la finalul sezonului regulat vom fi acolo, cu atât mai bine. Dacă nu, vom rămâne și vom munci la fel în continuare”, a adăugat apărătorul utist.

Benga a evoluat în 18 partide în sezonul de Liga 1, absentând doar la jocurile cu Sepsi, Astra și Politehnica Iași din cauza cartonașelor roșii încasate cu CS U Craiova și FC Argeș.

https://www.sportarad.ro/2021/02/04/beng...ina-sansa/
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)