#21 Erico Da Silva
25-01-2021, 11:38,
#1
#21 Erico Da Silva
[Imagine: Funda21DaSilvaErico.png]
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde
08-03-2021, 14:47,
#2
RE: #21 Erico Da Silva
Pentru că Rus, Melinte și Iacob, primii trei căpitani ai UTA-ei au fost pe bancă, banderola a ajuns în premieră pe mâna lui Erico da Silva. Fundașul golgheter al arădenilor revenea și el pe teren după etapa de suspendare și era arma în plus a „roș-albilor” la fazele fixe.

Un moment de deconcentrare al brazilianului UTA-ei i-a fost de ajuns specialistului golurilor din faze fixe din tabăra Clujului, Paulo Vinicius, pentru a marca golul de trei puncte al noului lider din Liga 1. „La gol am crezut că m-a împins, dar a dat doar cu mâna. Am sărit pe sub minge, cornerul a fost bine bătut. Așa e la fotbal, dacă nu marcăm noi din două faze, vin ei și ne dau gol. Sunt supărat ca și restul colegilor mei pentru că luăm prea multe goluri din faze fixe. Le antrenăm, dar, din păcate, tot apar greșeli. Asta este, mergem mai departe, sperăm ca să dăm noi gol la următorul meci din corner sau lovitură liberă”, a spus Erico la finalul disputei cu CFR-ul.

Dincolo de rezultat, puternicul fotbalist al arădenilor consideră că UTA a arătat bine în fața clujenilor. „Am făcut un joc bun în prima repriză, ne-am ridicat la nivelul lor. Ne-am pregătit toată săptămâna pentru asta și s-a văzut în meci. A fost un meci bun, am avut și noi ocazii, dar nu a intrat mingea în plasă. Avem încredere în noi și săptămâna ce vine ne vom pregăti să luăm cele trei puncte”, a mai fost mesajul lui Erico către FCSB, următorul adversar al arădenilor chiar pe arena „Francisc Neuman”.

Fundașul Erico da Silva și atacantul Ioan Hora sunt cei mai buni marcatori stagionali ai UTA-ei cu câte 4 goluri reușite.

https://www.sportarad.ro/2021/03/07/capi...r-greseli/
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)