#26 Marius Tomozei
25-01-2021, 11:39,
#1
#26 Marius Tomozei
[Imagine: Funda26TomozeiMarius.png]
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde
05-04-2021, 10:53,
#2
RE: #26 Marius Tomozei
Utistul Marius Tomozei (30 de ani) a înscris primul său gol în Liga 1 în victoria de astăzi cu Sepsi (2-0). În minutul 23, fundașul dreapta i-a luat fața lui Mitrea și a trimis puternic, cu capul, în plasă. Centrarea din corner i-a aparținut lui brazilianului Roger.

La finalul partidei, apărătorul a vorbit despre importanța acestei victorii, prima pe teren propriu după aproape șase luni, dar și despre senzația unei reușite în elită. „E bine că am marcat și că am câștigat, aveam nevoie de această victorie pentru moralul nostru, eram deja cu capul în pământ după trei înfrângeri. Ne așteaptă un meci greu și săptămâna viitoare, cu Astra. E o senzație bună să marchezi în Liga 1, dar în acel moment mă gândeam doar la victorie, nu era atât de important cine marca. Pe de altă parte, deseori m-am gândit că trebuie să marchez și eu în Liga 1, mă bucur că s-a nimerit să fie astăzi, mai ales că este a doua victorie acasă. Știu că de obicei fundașii laterali nu prea urcă la cornere, dar noi am antrenat ieri lucrul acesta, l-am ascultat pe Mister. La 1-0 încă aveam emoții. Sincer, mi-a trecut prin cap meciul cu FC Argeș, când am jucat bine, am condus și ne-au întors în 5 minute. Dar astăzi am demonstrat că am fost un grup, ne-am dat fiecare ultimul strop de energie pe teren și aveam încredere unul în altul”, a spus fundașul arădenilor.

Tomozei a fost înlocuit în minutul 79 de Simo Roumpoulakou, iar pe postul său din teren a fost ocupat de rusul Shlyakov, care a și marcat al doilea gol un minut mai târziu. „Nu sunt accidentat, am avut doar niște crampe, și la meciul cu Craiova am ieșit în minutul 75, nu prea am avut ritm după ultima accidentare. Mă bucur că Evgeniy a trecut pe postul meu și a înscris, este un jucător bun, ne ajută și sper să mai marcheze și el. În glumă, antrenorul nostru secund, Alin Pânzaru, mi-a spus după meci: <<Bravo Tomi, bună schimbare ai făcut”, a mai afirmat apărătorul arădenilor.

Arădenii au rupt „blestemul” terenului propriu la chiar ultima partidă acasă din sezonul regulat. „Sperăm ca ghinionul să plece de la noi, am avut prea puține victorii acasă, acum ne gândim la meciul cu Astra,și apoi la play-out. Ne dorim trei puncte și din meciul de la Giurgiu, trebuie să legăm victoriile pentru că am ajunge la 39 de puncte și am avea o oarecare siguranță în play-out”, a încheiat Marius Tomozei.

Precedenta reușită a lui Tomozei datează din octombrie 2018, când marca pentru Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu) într-un succes cu 4-0 contra Brăilei.

https://www.sportarad.ro/2021/04/04/tomo...nfrangeri/
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)