#98 Damian Isac
25-01-2021, 11:45,
#1
#98 Damian Isac
[Imagine: Mijloca98IsacDamian.png]
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde
08-03-2021, 14:46,
#2
RE: #98 Damian Isac
Damian Isac (20 de ani) a crescut de la joc la joc în tricoul UTA-ei, totul culminând cu prestația foarte bună contra campioanei CFR Cluj. Se poate spune că tânărul fotbalist a fost cel mai activ elev al lui Laszlo Balint contra „feroviarilor”, dând randament pe ambele faze ale jocului.

A încercat să și finalizeze din afara careului, dar șutul său a fost blocat la timp de Bordeianu. Până la urmă, în jocul de la Arad a decis golul lui Vinicius și CFR-ul a plecat cu toate punctele. „Am întâlnit o echipă foarte puternică, din păcate nu am scos ce ne doream din acest meci greu, adică trei puncte. Nu pot să spun că am jucat foarte, foarte bine, îmi doresc mult mai mult. Încerc să-mi ajut echipa cu cât pot, dar asta numai prin muncă și antrenamentele de zi de zi. Din păcate, suferim acolo puțin la construcție și finalizare, trebuie să ne concentrăm mult mai mult pe viitor. De acum, trebuie să trecem peste acest meci, vine următorul și trebuie să ne revanșăm cu trei puncte pentru a fi cât mai sus în clasament. Nu vorbim despre play-off, play-out, ci doar despre următoarele meciuri din care vrem să scoatem maxim. La final tragem linia și vom vedea unde vom juca”, a declarat cel mai bun utist în meciu cu noul lider al Ligii 1.

UTA rămâne cu un singur succes stagional acasă (1-0 cu Chindia) și după vizita CFR-ului. „Avem și ghinion, dar nici nu jucăm atât de bine acasă, precum jucăm în deplasare. Cred că avem nevoie de o concentrare mai mare în meciurile de la Arad și să eliminăm greșelile din jocul nostru”, mai consideră Isac, cel care etapa trecută i-a oferit pasa lui Antal pentru reușita de 0-1 pe terenul Mediașului.

Este clar că Laszlo Balint începe să aibă tot mai multă încredere în tânărul său elev, căruia îi din ce în ce mai multe minute. „Isac este într-o creștere și mă bucură faptul că evoluează cu dezinvoltură pe un post deloc ușor. Acolo, ca mijlocaș central, ai nevoie de multă responsabilitate, de multă calitate, dar iată că el, pe lângă faptul că evoluează bine, o face și în mod constant. E al doilea meci în care este la un nivel bun, chiar foarte bun în anumite momente. Dacă la meciul de la Mediaș s-a confruntat cu anumite probleme și a trebuit să îl scot, s-a cerut afară, practic, în meciul acesta l-am schimbat spre final pentru că am dorit să forțăm un pic, să avem mai mulți jucători de profil ofensiv ca să încercăm să marcăm golul egalizator. Dar, una peste alta, Isac e pe pe un drum bun, cu evoluție constant bună și sper să se înțeleagă că are are nevoie de multă muncă și de multă responsabilitate ca să rămână pe acest drum”, a spus antrenorul UTA-ei despre elevul său.

Originar din județul Caraș-Severin, Damian Isac a fost transferat de Sandu Gaica la grupa de 2001 a UTA-ei în anul 2016, iar doi ani mai târziu debuta în Liga a 2-a pentru „roș-albi”.

https://www.sportarad.ro/2021/03/07/juni...-mai-mult/
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)