#7 Claudiu Negoescu
20-05-2021, 12:31,
#1
#7 Claudiu Negoescu
[Imagine: Mijloca7NegoescuClau.png]
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde
20-05-2021, 12:31, (Ultima modificare: 20-05-2021, 12:32 de UTAFan90.)
#2
RE: #7 Claudiu Negoescu
UTA a ajuns la 34 de jucători folosiți în primul său sezon de Liga 1 după o pauză de 12 ani. Ultimul fotbalist care a îmbrăcat tricoul „roș-alb” în acest campionat este Claudiu Negoescu, care a intrat pe teren la Voluntari în minutul 90, în locul lui Dennis Rusu. Fotbalistul de 18 ani a apucat să aibă o acțiune rapidă cu mingea la picior, dar a fost faultat de Ricardinho la 35 de metri de poarta Voluntariului. „Cred că dacă aș fi trecut acolo puteam crea pericol. Aveam culoar bun, dar și colegi bine demarcați, puțini jucători adverși în zonă și cred că echipa mea putea înscrie la acea fază. Una peste alta, mă bucur că am debutat în Liga 1, e o zi specială în viața mea, pe care nu o voi uita niciodată. Nu contează că am jucat două-trei minute, e un început pentru mine, îmi dă putere să muncesc și mai mult și sunt sigur că sezonul viitor Mister îmi va da șanse. Îi mulțumesc că mi-a oferit bucuria primului meci în Liga 1, azi mă mai gândesc la familia mea, dar și la impresarul meu, Cătălin Sărmășan, care mă susține necondiționat”, spune Negoescu.

De meserie mijlocaș dreapta, tânărul utist a fost folosit în stânga de Balint. „Mister mi-a dat câteva repere, mi-a spus să joc simplu și să fiu curajos, până la urmă era important să obținem un rezultat bun și un loc cât mai bun. Am terminat pe locul 8, deci este o zi fericită pentru noi toți. Emoțiile cred că mi le-am controlat bine, până la urmă fotbalul e același la fiecare nivel”, a adăugat „Nego”.

Crescut de FCSB, mijlocașul lateral născut pe 23 martie 2003 a semnat cu UTA în urmă cu doi ani, după ce a ratat un transfer la Spal, în Italia. În această iarnă, se părea ca va pleca, totuși, în Italia, dar la Sassuolo, iar arădenii vor încasa în jur de 40 de mii de euro pe el, dar mutarea nu s-a mai făcut. În prezenta ediție a Ligii Elitelor, Claudiu Negoescu are la activ 19 goluri și se pregătește cu prima echipă de mai bine de două luni de zile.

https://www.sportarad.ro/2021/05/20/juni...est-loc-8/
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)