AMICAL / UTA - Gloria Lunca Teuz Cermei 8-0 (3-0)

/media/stiri/0/5/1/big/IMG_4471.jpg

Astăzi, începând cu ora 17, UTA a disputat pe terenul din Sânnicolau Mic o partidă amicală contra echipei Gloria Lunca Teuz Cermei. Morar deschide rapid scorul, în minutul doi, din pasa lui Ioniță. Același Morar realizează dubla, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. După jumătate de oră de joc Ursu centrează din flancul drept, Morar lasă mingea să treacă și juniorul Rusu face 3-0, acesta fiind și scorul la pauză.

Repriza a doua a început mai echilibrat, dar, după 20 de minute, cei care înscriu sunt tot utiștii, prin Ioniță, din centrarea lui Rusu. Ursu a reușit dubla în minutele 75 și 77 prin două șuturi bine plasate, din careu. Dominarea UTA-ei s-a materializat din nou, în minutul 80, când Ioniță șutează perfect, de la 25 de metri, în vinclul porții adverse. Partida se încheie cu penaltiul executat de Rus, iar scorul final a fost 8-0.

UTA: Balauru (46  Iacob) – Pleașcă, Erico, Melinte, Simo (75 Tomozei) – Ursu, Vulturar (46 Roșu), Klapan (46 Ilie), D. Rusu – Morar (67 C. Rus), Ioniță.

„A fost un antrenament reușit și le mulțumesc celor de la Cermei că au acceptat invitația noastră pentru a juca acest meci de pregătire. Mă bucur pentru că băieții au înțeles că trebuie să bifăm niște obiective în acest joc. Atitudinea lor a fost una bună, au avut și reușite, în ciuda suprafeței de joc. Am reușit să ne adaptăm bine și consider că a fost un test util“, a declarat la finalul partidei antrenorul Laszlo Balint.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 16-05-2021,    Meciul urmator

VS

16-05-2021 14:00

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri